A Pix backpackben már nem csak egy nyamvadt óra van, hanem egy komplett OLED-kijelző, amivel bármit megjeleníthetsz a hátadon, amit csak szeretnél.

A bármit pedig teljesen szó szerint kell érteni, hiszen az előre elkészített képek, gifek és widgetek mellett a táskához tartozó mobilalkalmazással teljesen személyre szabott animációkat is készíthetsz, vagyis csak a fantáziád szab határt annak, hogy mit viselsz a hátadon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Take My Money by 9GAG (@takemymoney) által megosztott bejegyzés,

A készítők szerencsére azért nem hagynak minket egyedül a hülye ötleteinkkel, néhány egészen poén fícsört alapból beraktak a táskába. Ilyen például a biciklis mód, ahol a táska automatikusan jelzi a mögötted jövőknek, ha kanyarodnál vagy lassítasz, de ennél is nagyobb menőség, hogy a hátizsákon játszani is lehet. Na nem Red Dead Redemption 2-t, de egy Tetris azért elfut rajta.

Az Indiegogóról 218 dollárért rendelhető táska másik nagy előnye, hogy nem csak egyszeri poénnak jó, kinézetre is menő, valamint a rengeteg zsebének köszönhetően igencsak praktikus is. Emellett víz- és ütésálló, vagyis ha csak szimplán egy megbízható hátizsákot szeretnél a LED-es kijelzőtől függetlenül, akkor sem esel vele pofára.

És ezt olvastad már?
A Marsra készített órát az Omega és az Európai Űrügynökség