Azt mondják, az ember úgy lehet milliomos egy borászatból, hogy előtte milliárdos volt. Elnézve ezt a napa-völgyi birtokot a képlet stimmel, de a kockázatot is simán vállalnánk.

A több mint 16 hektáros birtok tényleg magazinba illő hely, és inkább nem gondolunk bele, mekkora személyzet kell egy ilyen ingatlan karbantartásához. Pláne, hogy maga a ház is kis híján 900 négyzetméteres...

A kaliforniai álom most 33 millió dollárért, azaz több mint 9,5 milliárd forintért lehet azé a szerencsésé, aki tudja vállalni a lélegzetelállító panorámával, a falatnyi birtokkal, a saját szőlővel, medencével és színtiszta luxussal járó terheket.

Az ingatlanban 6 hálószoba, óriási konyha, családi nappali kandallóval, zeneszoba és egy felszerelt edzőterem is van.

És borospince? Hát az alap.

 

A kúria tele van exkluzív megoldásokkal és anyagokkal, a hatalmas ablakokon és francia ajtókon keresztül árad a fény a tágas terekbe, miközben pazar kilátást nyújtanak a környező tájra.

Egy ilyen paradicsomi hely miről, ha nem a gasztronómiáról is szól, ezért az étkezőt úgy alakították ki, hogy harmincan is kényelmesen elférjenek.

A két hektáros szőlőbirtok mellett olajfa-ligetek, veteményesek, halastavak, üvegház és borkóstoló helyiség is helyet kapott, a haverok meg akár a saját helikopterleszállóra is érkezhetnek, ha nem akarnak vezetni.

A birtok pár percre található St. Helentől, egy aprócska falutól, ahol világszínvonalú üzletek, galériák és éttermek vannak, na meg kalifornia krémje.

Gyönyörű hely, könnyű elképzelni, hogy az élet itt csupa szórakozás. Még ha a milliárdok hamar milliókká is apadnak...

(via)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában