Plüsskutya, virág. Ezek a konvencionális ajándékok ezen a napon. De mi van, ha a te csajod jobban örül egy vágódeszkának, mint egy csokor rózsának? Összeszedtünk néhány ajándéktippet, amivel a pozitív irányban fogsz kilógni a sorból.

Arcápolás a Foreo Luna Mini 2-vel

Van ez a kis csoda: hihetetlen, mit tesz a bőrrel. A készülék top helyen áll a bestseller-listán, mióta kijött vele a cég. A kicsi, de rendkívül erős arctisztító minden bőrt simává és bársonyossá varázsol. Vigyázat, addiktív, és fiúk is használhatják!

 

További infok a Foreoról a Mivacson!

Gasztrocsomag a Lekvárosháztól

Mindenkire ráfér egy kóstolgatás a Lekvárosház ínyencségeiből. El tudod képzelni, ahogy egymást etetitek a legfinomabb különlegességekkel? A folytatás kitalálását rád bízzuk...

További infok az ajándékcsomagról a Mivacson!

Szelfimúzeum

Komoly socialmedia-függőknek kiemelten ajánlott, de akkor is szuper, ha csak el akartok tölteni egy frankó délutánt együtt. A jókedv garantált, és olyan képek maradnak emlékbe, amit nem bántok meg.

További infok a Szelfimúzeumról a Mivacson!

Lush fürdőbombacsodák

A Lush-t nem kell kell bemutatni senkinek. Aki érezte már az otthonában belépéskor, hogy na, az asszony már megint a Lush-ban volt, tudja, miről beszélünk. Páratlan illatú, környezetvédő cuccok!

További infok a fürdőbombacsomagról a Mivacson!

Ha itt nem találtad meg, amit kerestél, akkor irány a mitvegyekacsajomnak.hu!

És ezt olvastad már?
Külön falut alapítottak, ahol új életet lehelnek a fiatalokba Koreában