A Miami Beach eddig sem szűkölködött vízparti luxusingatlanokban, ám enélkül az újonnan felépített építészeti csoda nélkül nem lehetne teljes a paletta. Ez a hatalmas álomotthon egészen új szintre emeli a magasélet fogalmát.

A több mint 1000 négyzetméteren elterülő ingatlan összesen 7 hálószobával és 9 fürdővel rendelkezik. Az acél, a nyers beton, illetve némi réz és bronz keveréke teszik különlegesen férfiassá, ám ugyanakkor otthonossá és barátságossá ezt a helyet.

A hatalmas üvegpanelek biztosítják a természetes fényt, míg a pálmafák, a medence és a Biscayne-öböl közelsége trópusi hangulatot garantálnak.

Bár a háznak számos kiemelkedő részlete van, ha csupán egyet említhetnénk meg, az a fullos tulajdonosi vagyis főlakosztály lenne, ami egészen az öböl fölé nyúlik be. A tetőtéri terasz és az erkély pedig 360 fokos páratlan panorámával kecsegtet.

Emellett mindennel felszerelt gourmet konyha, hatalmas gardrób, tágas nappali és étkező terek, valamint szabadtéri zuhanyzó, pezsgőfürdő és színházterem is részét képzi a felhozatalnak. Adva van tehát minden, ami ahhoz kell, hogy kihasználja az ember a napsütötte Florida nyújtotta élvezeteket. Csak az a fránya 25.5 millió dollár hiányzik a zsebünkből, amiért megvehetnénk a kéglit...

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában