A végtelenül nyitott gondolkodású, az élvezeteket megállás nélkül hajszolni akaró emberek paradicsoma lehet ez a hihetetlen hajóút.

Mielőtt felugranál a fedélzetre, egyetlen dolgot kell szem előtt tartanod, mégpedig azt, hogy a gátlásaidat és a ruháidat hagyd a szárazföldön. Ezen az óceánjárón ugyanis megállás nélkül megy a kizárólag felnőtteknek szóló móka.

Az őrült utazás október 3-án indul majd Los Angeles kikötőjéből, méghozzá 2000 emberrel a fedélzeten. Ha 4 éjszaka nem lenne elég minden vágyad kiélésére, már 3 nappal az indulás előtt megkezdheted a programot még a szárazföldön, akad ugyanis ilyen opció is.

És hogy mégis milyen programokra lehet számítani egy ilyen utazás alatt? Pont olyanokra, amilyeneket most elképzelsz. Testfestés, állandó meztelenkedés, masszázs, különböző segédeszközök bemutatója, erotikus prezentációk és így tovább. Természetesen a hagyományos kabinok helyett itt sötét szexbarlangokat és játszószobákat rendeztek be.

Az útjaink felizgatják az embereket és rengeteg pár számol be arról, hogy ez segített újra feléleszteni a kapcsolatukat. Többet szexelnek itt néhány nap alatt, mint az utazást megelőző hónapokban összesen

- érzékeltette az arányokat Bob Hannaford, a szervező Couples Cruise elnöke.

Ha te is szeretnéd ilyen extrém módon újra egyenesbe hozni a kapcsolatod, vagy egyszerűen csak nem hiszed el, hogy ilyen tényleg létezik, itt tudsz bővebben informálódni.

(via)

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht