A márka téliesítette az egyik belebújós modelljét, mert törődnek a vásárlókkal!

Minden bizonnyal te is találkoztál már azzal a problémával, hogy nem tudsz mit felvenni, amikor épp csak ki kellene szaladnod a meleg lakásból a zord téli hidegbe.

Ha futár vagy postás jön, akkor nincs idő teljesen felöltözni, vastag zoknit, cipőt húzni, többnyire csak magunkra kapunk valamit.

És aztán csodálkozunk, hogy pár ilyen alkalom után betegek vagyunk és nem értjük, hol fáztunk meg. Egészen meglepő helyről érkezik ennek a problémának a megoldása, egészen pontosan a Guccitól.

Az olasz luxusmárka általában nem arról híres, hogy a dizájnjaikkal funkcionalitásra törekednek, de most úgy hozta a véletlen, hogy a téliesített belebújós papucscipőjüknek tényleg van haszna. Mondjuk meg is kérik az árát, egy párért nem kevesebbet, mint 750 dollárt vagyis csaknem 230 ezer forintot kell fizetnünk.

Persze azért már léteznek erre sokkal olcsóbb megoldások is, mint például Crocs bélelt papucsai, vagy a róluk másolt filléres piacos belebújósok, de aki villantani akar, annak itt a remek lehetőség. Viszont a legnagyobb pro tippünk az, hogy

Egyszerűen öltözzünk fel rendesen, ha kimegyünk a lakásból.

GQ

Ez is érdekelhet:

Egy kínai férfi eladta a veséjét egy iPhone-ért, most minden nap dialízisre kell járnia

Nem érte meg. Még akkor sem, ha kapott mellé egy iPad 2-t is.

A Louis Vuitton új órájával nem az a baj, hogy ronda, hanem az, hogy többe kerül, mint egy használt Mazda MX-5

Ha nagyon tetszik megveheted, de nagyon sok mindent lehet csinálni ennyi pénzből.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában