Ők kivárták a sort, mikor a stílust osztogatták.

Legtöbben szerepeikből ismerjük őket, ahol profi stylistok és jelmeztervezők gondoskodnak a külsejükről, de ez a három férfi a színház falain kívül, saját gardróbból is kimaxolja a stílusosságot.

Hujber Ferenc, a lazán sármos

Hujber Ferinek nem kell a szomszédba mennie, hogy stílusos legyen: a 43 éves színész az egyszerű, de nagyszerű elvét követve mindig tízpontos szettekben feszít.

Signature lookja a fekete zakó-fehér póló-farmer szentháromság, amit, valljuk be, nem nehéz utánozni, ellenben minden egyes élethelyzetben tökéletesen működik. Hujber Feri stílusának titka, hogy nem szabad túlfeszülni: az egyszerű, könnyen elérhető, mindennel jól kombinálható, monokróm ruhadarabokkal nehéz hibázni. Ellenben nagyon egyszerűen stílusosak lehetünk bennük.

Nagy Zsolt, az öntörvényű

Nem véletlenül játszotta Nagy Zsolt a ráírt Pitbull szerepet: a 42 éves színművész nem csak ebben a darabban, hanem stílusában is a vad, zabolátlan, rebellis energiákat árasztó szetteket szereti.

Lehet bőrdzsekiben, párkában, bakancsban, tornacipőben, Che Guevarás vagy épp egy sima fekete pólóban is, Nagy Zsolt szettjeiből (és persze aurájából is) árad az a fajta szabadság, amivel az ember tinédzserként felugrik egy vonatra a hátizsákjával és örök barátságot köt az első ismeretlennel, akivel aztán végigstoppolják Európát, hogy aztán egy vilniusi téren kalapozással gyűjtsenek pénzt egy üveg borra. A szettekben nincs semmi túlgondolás, de mégis nagyon jól működnek, mert tökéletesen illenek viselőjének zabolátlan attitűdjéhez.

Kamarás Iván, az abszolút macsó

Ha a férfiak tudnák, a nők mennyire vannak oda a feltűrt ingujjakért, még az Antarktiszon is így közlekednének. Kamarás Iván tökéletesen tisztában van vele és az egész maszkulin-macsó stílust pazarul hozza minden szettjében.

Legyen az rosszfiús-vadmotoros szerelés vagy éttermi vacsorás hódításhoz felvett elegancia, esetleg hétköznapibb teniszinges-karakteres karórás összeállítás, Kamarás Ivántól könnyű ellesni az örök férfisárm stílusreceptjét.

Ahogy ettől a három (fiktív) úrtól is:

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht