Ha Michael Jordan prémium tequilája csak fele olyan sikeres lesz, mint ő volt kosarasként, akkor a szeszbizniszben is nagyot alakít.

A Forbes írta meg, hogy prémium szeszesitalt dob piacra a legendás Michael Jordan cége:

Cincoro Tequila on Twitter

Meet #Cincoro, an award-winning family of exceptional tequilas that uniquely combines two separate 100% Weber Blue highland and lowland tequilas into one signature blend for a taste unlike any other. https://t.co/texSrmdA5G

A Cincoro tequila négyfajta ízesítése üvegenként 80 és 1800 dollár között mozog, vagyis olyan 23 ezer és 513 ezer forint körüli összegért lehet a tiéd.

Mivel az Egyesült Államokban isszák a világon a legtöbb tequilát – 2018-ban a globális fogyasztás 56%-át tette ki –, így jó eséllyel lesz rá igény, főleg, ha azt nézzük, hogy az elmúlt hat évben 19%-kal nőtt a prémium tequilák forgalma az USA-ban.

Michael Jordan és NBA-klubtulajdonos társai – Wyc Grousbeck (Boston Celtics), Jeanie Buss (Los Angeles Lakers) és Wes Edens (Milwaukee Bucks) – egyébként érdekesen jutottak el odáig, hogy belevágjanak a szeszbizniszbe:

három évvel ezelőtt italozással ütötték el az időt, míg az asztalukra vártak a közös New York-i vacsorájuk során, majd arra jutottam, hogy ők a minőségi tequilát szeretik. Miután pedig konstatálták, hogy a bárokban leginkább csak prémium kategóriás whiskyk és konyakok vannak, össze is állt a fejükben a kép.

(Forrás, fotó: Forbes)

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában