Egyszerű és nagyszerű guide jön.

A napokban lőtték ezt a fotót Evan Spiegelről, a Snapchat egyik alapítójáról és annyira tökéletesen mintázza a rejtőzködő milliomost, hogy úgy döntöttünk, röviden megnézzük, mi a titka a szettnek:

Mert annak ellenére, hogy totál laza, semmi feltűnő, és teljesen normális az összeállítás, valahogy mégis az az érzésed, hogy nem egy átlagos keresetű embert látsz, nem? Nekünk legalábbis ez volt, és a következőkre jutottunk, mi lehet ennek az oka.

1: Minden pontosan passzol az alkatához

Ha csak úgy simán magunkra dobálunk random cuccokat, amikben köpcösebbnek / langalétábbnak / előnytelenebbnek tűnünk, mint amilyenek vagyunk, buktuk a bujkáló milliomos szettet. Nem úgy Spiegel.

2: Egyszínű, monokróm darabok

Nem akar feltűnést kelteni, ezért olyan elegáns alapszíneket visel, mint a mélykék, a fehér és a fekete.

3: Tökéletes haj és arcszőrzet

Míg a szett maga elég laza, a hajon látszik, hogy fodrász vágta és nem a barátnője, valamint az egész megjelenésében van valamilyen nagyon ápolt, odafigyelt – pedig egyáltalán nincs túltolva az egész.

4: Minőségi darabok

Végül a ruhák színének, fazonjának, anyagának és esésének összességén látszik, hogy nem aluljárós darabokat visel a fickó. És az, hogy nem valamilyen mellkast beterítő LV vagy D&G ordít a ruhájáról, hanem nagyon finomhangoltan mutatja a minőséget: na ilyenkor lehet azt érezni, hogy elég jó havi bankszámlaegyenleg-emelkedéssel operál valaki.

Már csak egy baseballsapka és egy napszemüveg hiányozna, de nem hiányzik, mert az inkább a nagyon felismerhető arcú sztárok inkognitó-darabja. Szóval ez így, ahogy van, rendben van; a legjobb benne pedig az, hogy ugyanezt a szettet bárki utánozhatja. Úgyhogy, ha szeretnél rejtőzködő milliomosnak tűnni, érdemes Spiegeltől tanulni.

És ezt olvastad már?
Fából alkotott dizájnsúlyzót egy olasz cég