A Karib-tenger sűrűjében terül el a Gladden Private Island Resort, Belize egyik legelbűvölőbb és legprivátabb szigete. De ne aggódj, még itt sem vagy teljesen elvágva a külvilágtól.

Szóval a dolog lényege az, hogy Belize közelében van egy minisziget, egy tettrekész és hozzáértő személyzettel ellátva. Van köztük hajóparancsnok, aki végigvezet téged a partvidéken, és felfedezheted vele a Karib-tenger közeli részeit, de említsük meg a Le Cordon Bleu-képzésben részesülő séfet is, aki  különleges kulináris élményekkel vár téged. Persze csakis olyan ételeket készít, amelyeket a szigeten található, netán a tengerből kifogott összetevőkből készít el neked. Ha többet is megtudnál a szigetről, akkor itt próbálkozz.

Ez is érdekelhet:

Különös világválogatott bukkant fel Brazíliában - Roadster

Néhány hete írtuk meg, hogy Bjarke Ingels - aki kiérdemelte nálunk az építészet fenegyereke eposzi jelzőt - beteszi a lábát Dél-Amerikába, vagyis elkezdődik az első ottani tervének megépítése az ecuadori Quitóban. A túlparton, Brazíliában Ingels (még) nincs, rajta kívül viszont számos világhírű építész fordult meg az elmúlt években.

(via)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában