Erre a karibi ingatlanra napestig is hiába keresgélnénk a jelzőket

Modern, letisztult, luxuskategóriás és végtelenül menő. Ez mind-mind igaz erre a mesterien tervezett rezidenciára, ám közel sem elég ahhoz, hogy leírjuk a benne rejlő potenciált.

Még szerencse, hogy akad róla néhány kép is, amelyek önmagukért beszélnek. Első körben azért annyit még megjegyeznénk, hogy a helyszín a Turks- és Caicos-szigetek, ahonnan korábban már egy másik luxusvillát is bemutattunk.

A csak és kizárólag a Karib-tenger által határolt ingatlan stílusa leginkább Miami és Mykonos keverékeként írható le. A képeket elnézve már halljuk is a hullámok zúgását, a tenger morajlását, és érezzük a sós levegő illatát. A kilátás fantasztikus lehet innen, hiszen az óriási üvegablakok az anyatermészet szépségeit keretezik be. Egészen hipnotikus élmény lehet bentről csodálni a végtelen kékség számtalan árnyalatát.

A rezidencia egyébként 6 hálószobával rendelkezik, valamint egy gourmet konyha, egy méretes nappali, egy 20 személyes étkező, egy kétállásos garázs, természetesen privát partszakasz és tengerparti bár, sőt egy titkos zen kert is tartozik hozzá. Ha mindez nem volna elég, egy óriási terasz, valamint egy üvegfalú medence is jár a birtokhoz. (Apropó üvegfalú medence, tudtad, hogy az ilyenekben készített fenékszelfi a legújabb Instagram-trend?)

És hogy mégis mennyibe fáj egy ilyen kaliberű ingatlan? Úgy nagyjából 7.5 millió dollárt kellene letenni érte az asztalra. Ha nekünk lenne ennyi a zsebben, valószínűleg már nem lenne.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon