Mindig probléma, hogy abból a kevés ruhából, ami van, hogyan gazdálkodj. Viszonylag kevés a divatőrült férfi, amivel nincs is semmi baj, de az outfited sokat elárul rólad, úgyhogy nem mindegy, hogy azt a keveset hogyan variálod. Egy jó zakóra mindenkinek szüksége van, már csak azért is, mert egy zakóval számtalan szettet tudsz összepattintani. Erre adunk ötleteket.

A zakó

Az ultimate egy darab zakód legyen jó minőségű, nem 100% műszál. Legyen pontosan a méreted, mert ha kicsi/nagy, akkor tök mindegy, mennyibe került, nem fog rajtad jól kinézni.

Sportos "lerohanokvalahova" szett

Már simán fel lehet venni a kapucnist a zakóhoz, sőt igazából iszonyatosan menő. Ne legyen rajta a kedvenc együttesed, és mehet.

Smart casual "munkábajárós" szett

A munkába való felöltözés lehet óriási nyűg. Ha van egy jó zakód, néhány inged, pár jó farmered, akkor máris pipa. Nem árt, ha összeillenek...

Laza "vacsoráznimész" szett

Nem feltétlen jó feszengeni egy vacsorán, a vékony pulcsi-zakó kombó tuti befutó. Ez a pulcsi akkor is frankó, ha leveszed róla a zakót, és éppen fel kell gyűrnöd az ujját a csülkös pacal elfogyasztásához.

Tudjuk, hogy nem mindenkinek élete a zakóhordás, de érdemes megfontolni, mert nem csak a szó szoros értelmében öltöztet.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában