Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha egy igazi önfenntartó oázisban pihennéd ki a fáradalmaid, ne keresgélj tovább, mi megtaláltuk neked! A Yucatán-félszigeten fekszik és pusztítóan gyönyörű.

A Casa Xixim Tulumban található, ami Cancúntól 130 km-re délre fekszik. Aki járt már errefelé, vagy csak rákeres a képekre, annak nem kell különösebben ecsetelni, milyen brutálisan gyönyörű vidékről van itt szó.

Hogy miért nevezhetjük a villát környezetbarátnak? Erre több okunk is van, az áramot például napelemekkel állítják elő, míg a terasz az esővizet gyűjti és raktározza és még egy tetőkertje is van, ahol őshonos növények biztosítanak további hőszigetelést.

Ebben a privát strandon elterülő luxusotthonban, amelynek második emeleti teraszáról elképesztő panoráma nyílik az azúrkék óceánra összesen 12-en férnek el, 8 felnőtt és 4 gyerek. Ha a sós tengervíz helyett másra vágynál, természetesen a villához tartozó medencébe is csobbanhatsz, utána pedig átsétálhatsz a mellette fekvő trópusi kertbe, hogy az ott álló fákról "lelegeld" a kókuszt és banánt.

Az itt pihenők minden kívánságát egy teljes személyzet lesi, beleértve egy általános managert és a privát szakácsot is.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.