Vannak bizonyos örök érvényű igazságok az életben. Az egyik ilyen, hogy hidegben elázni nagyon nem jó dolog. Kivéve persze, ha nem az eső, hanem a pia a felelős az egészért. De az úgy egészen más.

Ez az aranymondás hajthatta azokat a fejlesztőket is, akik előálltak a Rain Shocks nevű fejlesztéssel, ami igazából egy esőzokni, és annyit tud, amit elvárnál tőle, de azt nagyon jól. No persze ezt nem cipő alá kell felhúzni, ellenkezőleg: a lábbelit burkolod be vele – mintha csak egy gigantikus óvszer lenne –, aztán lehet vele csapatni az esős éjszakában, mire hazaérsz, száraz maradsz odalent.

Ami még irtó jó benne, hogy a cucc tartós, jól mutat a lábadon, na és kevés helyet foglal – gyakorlatilag akkora, mint egy úszósapka, elfér lényegében bármilyen táskában, de akár még a zsebedben is.

Jól jöhet a latyakos úton, esős napokban, fesztiválra meg szinte tökéletes kiegészítő – ha jobban belegondolunk, ez még hányás ellen is véd. 10 dollárért, azaz kb. 2600 forintért tudod megvásárolni, és áprilisban házhoz is érkezik. Ha több infóra vagy kíváncsi, látogass el a projekt hivatalos weboldalára.

Ez is érdekelhet:

Így viseld gondját a gyapjúpulóverednek

Továbbá néhány hasznos praktika, hogy miképpen bánj vele.

(via)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában