Hongkong egyik legmenőbb dizájncége, az Alvarae Design Studio ezúttal egy luxuskategóriás fürdőkáddal állt elő, ami egészen új szintre emelné a fürdőzés élményét.

Nincs is annál jobb, mint amikor az ember hulla fáradtan hazaérkezik a munkából egy hideg téli napon, majd belefekhet egy kicsit relaxálni egy nagy kád forró vízbe a sportújsággal a kezében. Ezt az élményt a La Baignoir néven futó, szánszálas fürdőkád állítható LED-világítással kívánja fokozni.

A kád már önmagában is dísze lehet egy modern fürdőszobának, hiszen úgy néz ki, mint egy gondosan megtervezett szobor. Letisztult, modern, minőségi darab, ami akár matt, akár fényes változatban is kapható. Kialakításának köszönhetően a fürdőszobában bárhová helyezhető, ráadásul a szénszál használata miatt könnyű (csupán 15 kilogramm), ugyanakkor nagyon masszív, keményebb az acélnál.

A világításának színét tehát a kedved szerint változtathatod, legyen a cél akár egy magányos kis relaxáció, akár romantikázás a pároddal. Az ára persze egyáltalán nem olcsó, nagyjából 10 millió forintért rendelheted meg a dizájncég honlapján.

(via)

És ezt olvastad már?
A Ray-Ban és a Ferrari szénszálas napszemüvege felkerül a kívánságlistádra