Ha nézted a meccset, talán a két főszereplő csukáját is megcsodáltad, ám akkor sincs gáz, ha erre nem tudtál figyelmet fordítani. Most megmutatjuk mindkettőt, elég vagányak lettek ugyanis. Érdemes csekkolni!

"Notorious"

Conor McGregor büszkén viselte a Reebok bokszcipőjét, egy olyan márka termékét, amelyet már korábban is többször láthattunk rajta.  Habár az oktagonban mezítláb szokott küzdeni, most megbízott egy floridai dizájnert, hogy tegye számára egyedivé a lábbelit. Ez szépen sikerült is, hiszen az oldalán ott virított a "Notorious" felirat és egy arany oroszlán, a sarkán pedig a monogramja volt olvasható.

"Money Mayweather"

Floyd a tőle megszokott Reebok helyett ezúttal adidas cipőben lépett a ringbe. Nem választott rosszul, a három fekete csíkkal ellátott aranyszínű lábbeli elég vagányra sikeredett, kimondottan passzolt a viselőjéhez. Persze ezt is egyedivé tették, hiszen az oldalán jól látható a "Money Mayweather" hímzés. Az arany-fekete színvilág a nadrágján is megjelent, illetve a kísérete és az edzői stábja is ebben a színkombinációban pompázott.

(via)

És ezt olvastad már?
Hat pöpec kerti medence, amiben át lehet vészelni a nyarakat