Van pénzük, van rá ember, sehogy nem fér a fejünkbe, miért nem lehet szépen megkérni valakit, hogy készítse ki reggel az ágyra a ruhájukat, mint anno drága nagymamánk a nagypapánknak. Mi sem egyszerűbb ennél, jön négy-öt profi, kihajigálja a szettókat a szekrényből, és telerakja újakkal, amelyek ráadásul összeillenek. Valószínűleg a minden porcikájukat elárasztó nagyképűség zsenialitás vezérli a kezüket, amikor összeválogatják a ruhákat. Jöjjön most az univerzum négy legbénábban öltözködő férfiembere!

Ben Affleck

Legalább olyan szarul választ outfiteket, mint forgatókönyveket. A Daredevilt még csak-csak megbocsátanánk neki, de ezeket a papis szetteket nem lehet. Biztos kézzel nyúl azokhoz a darabokhoz, amiket egy nyolcvanéves is nehezen nyel be. Bármi jöhet neki, kinyúlt póló, fosul kinéző ing, béna nadrág, akkor érzi jól magát, ha ezeket kombinálhatja is.

Elon Musk

Na jó, ő tényleg zseni. De ha már ekkora zseni, tudhatná, hogy nem árt jól kinézni. Rendszeresen azon kapod magad, hogy a beszédei közben odaugranál, és megigazítanád a ruháját. Nem mellesleg valószínűleg színvakságban szenved, másnak nem lehet betudni ezeket a mellényúlásokat.

Donald Trump

Ha csak egy politikai fogás lenne a szar öltöny, akkor még benyelnénk, de nem, a tag húsz évvel ezelőtt is olyan stílust nyomott, amire nem tudod rámondani, hogy idejét múlt, mert soha a büdös életben nem volt divat. Sötét öltöny, piros nyakkendő? Erre mondja a jó érzésű ember, hogy „na, menj a picsába”.

A GQ magazin digitális fazonigazítása állati jól megmutatja, mennyire gáz az USA elnöke.

Chris Martin

Ékes példája szegény forma arra, hogy írhat valaki nagyon király zenét egyéb ízlés nélkül. Ő az, akinél minden fals, a póló, a cipő. Ki a tököm hordja kívül a magasszárú sneaker nyelvét? Ha bárkit látsz, aki megteszi, azonnal nézz mélyen a szemébe, és világosítsd fel, hogy nem kéne. Ez simán lehet társadalmi felelősségvállalásod egy része.

A tanulság a dologban, hogy nincs az a pénz, amelyen ízlést lehet vásárolni, max. személyi stylistot.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában