Valljuk be, szeretjük, ha egy nőért kicsit meg kell küzdeni, ha viszont kezded unni a vadászatot, adunk pár tippet. A következő ajándékokkal nyert ügyed lesz.

A parfüm: Jean Paul Gaultier – Scandal by Night

A csajok egytől egyig imádják a parfümöket, ha viszont nem tudod eldönteni, melyik illat passzol leginkább hozzá, ezzel a JPG parfümmel nem tudsz mellé lőni. Plusz poén, hogy az üvegéért is bolondulni fog.

Player parfümajánlat

Az élmény: Páros rituálék a Magnolia Day Spa-ban

 

A Magnolia Day Spa-ban összekötheted a kellemeset a hasznossal. A kiszemelttel egy időben élvezheted a fürdőt és a masszázst, aztán ki tudja... A közös élmény talán még több közös élményt szül.

Player élményajánlat 

A fehérnemű: Victoria's Secret body

Ha a nő az igényes fehérneműkre bukik (mondjuk ki nem?), akkor ez a Victoria's Secret tökéletes választás. Ez is egy olyan ajándék, ami neked is az lesz.

Player fehérnemű ajánlat

A "cukiskodás": Virágküldés mesterfokon

A Virágneked csapata gyorsan és megbízhatóan szállítja házhoz a fejedből kipattant virágcsokrot. Ha viszont tanácstalan vagy, válaszd az Orgia nevű klasszikust, azzal tuti nem nyúlsz mellé.

Player virágküldés ajánlat

A szelfibot: Rock Mini

Ha tudod, hogy a csaj kicsit imádja magát, és rengeteget szelfizik, ez a neki való ajándék. Egy a fontos, ne az utcai árusoktól vegyél egy gagyi szelfibotot, hanem add meg a módját. Ez a darab amellett, hogy menőn néz ki, még tükörrel és egyéb funkciókkal is el van látva. Reméljük azért, majd közös képet is készít veled…

Player szelfibot ajánlat

Ha ezek után is hezitál, akkor engedd el a dolgot. Mi sem vagyunk varázslók…

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő