A macsóknak nevezett hírességek sem csak szerencsések, tesznek is azért, hogy ápoltak és vonzók legyenek. Felejtsd el, hogy a szépségápolás ciki, és kövesd a példájukat!

David Beckham

Úgy tűnik, Beckham is tesz azért, hogy évek óta nők bálványa legyen, és nem is kerül több idejébe, mint napi hét perc. „Tisztítom a bőröm, hidratálok, és hét percen belül kész is vagyok” – állítja. A Biotherm Homme termékeire esküszik, ami nem is csoda, miután partnerkapcsolatban van velük.

Kevin Hart

Kevin Hart szerint az arcod a vagyonod, szóval kifejezett figyelmet kap nála annak ápolása. Először is a La Mer radírt használja, majd miután lemosta, egy meleg törölközővel törli meg arcát. Ezután jön a hidratálás. Kicsit körülményesebb, mint Mr. Beckham, de nagyobb forma is, valljuk be.

Ryan Reynolds

A Deadpool sztárja nem hagyatkozik senkire, csak azt veszi meg, ami neki bevált, tehát hisz a kísérletezésben. Azért nekünk ez fura… Ha a szőke démon Blake Lively lenne a feleségünk, azért neki csak elhinnénk mindent, nem?

George Clooney

Clooney szintén nem hisz a rengeteg reklámnak, nem használ ezerféle krémet, csak az Ivory márkájú szappanra esküszik (amiből egy flakon csak 60 cent). És valamit tuti jól csinál, hogy 57 évesen is a sárm az, ami először eszébe jut róla az embernek.

Scott Disick

Kevin Harthoz hasonlóan Scott Disick is a La Mer márkára esküszik, és csakúgy, mint színésztársa, neki is komoly rituálé ez – nem kevesebb mint harminc perc.

Most már meggyőztünk, hogy az arc- és bőrápolás nem ciki? Ha pedig a szakállas pasik közé tartozol, tartsd rendben a szőrödet is:

És ezt olvastad már?
Új, panorámás rooftop bár Budapest közepén