Az Y nevű japán tervezőiroda álmodta meg az Y002 Travel Hangert, amely első ránézésre nem több egy madzaggal ellátott botnál, azonban funkcióját tekintve inkább nevezhetjük őt vállfának, mint pecabotnak vagy összecsomósodott ostornak.

És ami a legjobb benne: simán elfér a bőröndünkben, vagy bármely kisebb táskában anélkül, hogy extra helyet igényelne – vagy mondjuk beleakadna néhány finom holmiba. Ennél már mondjuk csak az lenne praktikusabb, ha össze is lehetne csukni, de azért ne legyünk telhetetlenek.

A vállfa minőségi fából és bőrből készül, és a kivitelezése is teljesen rendben van – az ára viszont eléggé borsos, legalábbis magyar szemmel nézve. Ugyanis 3240 jenért (29 dollárért, azaz kb. 8500 forintért) lehet beszerezni – tekintve, hogy mégis csak egy vállfáról van szó, talán nem árt kétszer is meggondolni, hogy érdemes-e ennyit kicsengetnünk érte. De amennyiben mindenképpen szeretnél egyet, innen megrendelheted – bár jelenleg egy sincs raktáron, ja, és figyelmeztetünk: a japán betűtengerrel is meg kell küzdened, de ebben az oldal lefordítása sokat segíthet.

Ez is érdekelhet:

Filléres maszekmódszerekkel alkották újra a „legmenőbb” divattrendeket

Hát igen, a karantén sok mindent kihoz az emberből.

(via)

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában