Érdemes átgondolni az ajándékozást, mielőtt kellemetlen meglepetések érnek. Ha ezekre figyelsz, te is és mások is boldogak lesztek, de még jól is fogtok kinézni!

Zokni? Bögre? Pendrive? Esetleg egy csomag mérsékelten értékes kozmetikumszett, vagy pár csomag őrölt kávé? Igen, ezekkel biztosan kipipálod a megúszós fickó badge-et, aki pont 15 másodpercet gondolkozott azon, mit is vegyen neked karácsonyra. Ezek olyan ajándékok, hogy akkor is jobban jársz, ha inkább viszel egy üveg piát, viszont ha át akarsz állni a menő oldalra, érdemes az alábbiakat megfogadni:

  • 1. Nem az a lényeg, hogy mennyibe kerül, hanem hogy mennyire személyes. Mert ilyenkor az ajándék mellett a törődést, és az ajándékozottra szánt időt is adod a csomagban, és ebből látszik, hogy fontos neked az az ember, ennek pedig biztosan örülni fog. Vagyis állj át a gyorsan letudni, objektíve jó lesz ez neki perspektívából az ennek biztosan nagyon örülni fog, ismerem! pozícióba
  • 2. Fontos az arányosság! Érdemes valamennyire tisztázni, hogy mi a keretrendszer, mert könnyen zavarba lehet hozni bárkit egy túl drága vagy túl olcsó ajándékkal is. Amikor megajándékozzátok egymást, fontos tehát nagyjából belőni, milyen szinten tervezitek meglepni egymást. Ez persze nem feltétlenül igaz akkor, ha a gazdag nagybácsi mindenképp meg akarja tolni a karácsonyt, mert belefér neki, de valószínű ebben az esetben ő nem egy hasonlóan drága dolognak fog örülni, hanem a minőségi időnek, amit rá szántál, és személyes dolgot választottál, vagy készítettél neki.
  • 3. Ismert márkákkal, jó minőségű ajándékokkal nem nagyon tudsz hibázni. Az ajándék akkor lesz öröm, ha a másik be tudja építeni az életébe. Ha megeszi és ízlik neki, akkor úgy, ha fel tudja venni és örömmel hordja, akkor úgy. A lényeg, hogy élménnyel és értékkel járjon együtt az ajándék! Régi és bevált recept a minőséget és menőséget sugárzó márkák kiválasztása ilyenkor. Mert ha véletlenül mellé is nyúlnál, értéket adsz majd, amit ha nem tetszik, akkor el tud adni, és olyanra költi, ami majd jobban tetszik neki.

A fentiek alapján érdemes átgondolni a karácsonyt, a harmadik ponthoz csatlakozva pedig mutatunk nyolc vagány napszemüveget, amivel jó esélyed van arra, hogy megnyerd a legkirályabb ajándékozó kitüntetést:

#1 Ray-Ban Aviator napszemüveg férfiaknak

Egy igazi klasszikus Ray-Ban napszemüveg, ami nagyon sok fejformára jól illeszkedik, örök stílus, és pompás minőség, Tom Cruise már csak tudja!

Itt tudod megvenni: Ray-Ban Aviator

#2 Ray-Ban Jackie Ohh li napszemüveg nőknek

Ami Margot Robbie-nak jól áll, lehet, hogy a kedves hölgyismerősünknek is jól fog, egy igazi dögös választás!

Itt tudod megvenni: Ray-Ban Jackie Ohh li

#3 Dolce & Gabbana DG 6125 napszemüveg férfiaknak

Igazán osztós napgép, nem árt hozzá a testedzés, rendkívül karakteres darab, sugárzik róla a nagypályásság.

Itt tudod megvenni: Dolce & Gabbana DG 6125

#4 Dolce & Gabbana DG 4348 napszemüveg nőknek

A leopárdminta minden nőnek kötelező darab, ha még nincs ilyen a célszemélynek, akkor kedvence lesz ez a Dolce & Gabbana napszemüveg. Ebben ráadásul domináns és csábító nőstény-pozíciót is szerez magának.

Itt tudod megvenni: Dolce & Gabbana GD 4348

#5 Oakley Sutro OO 9406 napszemüveg férfiaknak

Fantasztikus Oakley napszemüveg, amellyel egyszerre teleportálsz a Stranger Things 80-as évek synthwave világába, és leszel alkalmas stílusosan biciklizni. Ezt lehet, hogy inkább magadnak vedd meg, annyira menő!

Itt tudod megvenni: Oakley Sutro OO 9406

#6 Oakley Feedback OO 4079 női napszemüveg

Ezzel a kifinomultan sportos darabbal a finom vonásokkal rendelkező hölgyeket érdemes meglepni, a színvilág kifejezetten a szőke típusoknak kedvez.

Itt tudod megvenni: Oakley Feedback OO 4079

#7 ARMANI Exchange AX4126 férfi napszemüveg

Baywatch életérzés a Lupán? Irigy pillantások profilból a piros lámpánál? Akkor Armani napszemüveg, ne is menj tovább! Ebben előre köszönnek a mozipénztárnál, akár magadnak, akár szerettednek, ezzel elhozhatod a végtelen naplementék hangulatát!

Itt tudod megvenni: ARMANI Exchange AX4126

#8 ARMANI Exchange AX 2035S női napszemüveg

Extravagáns, emlékezetes darab, ehhez már bevállalós ajándékozónak kell lenni, nem árt, ha tudjuk, hogy a célszemély vágyik erre a vonalra. A divat világában az egyik fontos mondás, hogy emlékezzenek rád, bármi is volt rajtad. Ebben biztosan fognak.

Itt tudod megvenni: ARMANI Exchange AX 2035S

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Segítünk, hátha egyszer azzal nyerhetsz nagy pénzt, ha tudsz mondani egy dominikai modellt

A világ legszebbjei közé választottak egy budapesti konyhát

További cikkeink a témában