La Costa egy úgynevezett partido, azaz körzet az argentin Buenos Aires tartományban, az Atlanti-óceán mellett. És bár még nem ismerjük tüzetesebben, a látottak alapján kijelentjük: szívesen megismerkednénk vele.

Itt találunk rá többek között erre a fából és betonból felhúzott házra, amelyet őshonos akácfák és tengerparti fenyők vesznek körül. A ház mind hangulatban, mind szerkezetileg pazarul illik a dél-amerikai, óceánparti vadonba, ehhez jönnek még a hatalmas, olykor padlótól a plafonig érő ablakok, hogy teljesen eggyé válhass nappal a kinti környezettel. Amikor viszont leszáll az éj, a nappalin egészen pazar varázs kezd úrrá lenni: simán el tudunk itt képzelni egy esti koktélpartit, de akár azt is, hogy a kezedben egy Borges-kötettel és egy pohár mendozai borral csak úgy elveszel a pillanatban.

Ez is érdekelhet:

Nehéz eldönteni, hogy ez a rezidencia vagy a környezete hívogatóbb - Roadster

Négy évvel ezelőtt húzták fel az egyesült államokbeli Spokane vadregényes erdejében az egyedülálló tipográfiájú Rimrock rezidenciát. A részben megemelt, T alakú ház az Olson Kundig iroda tervezőasztaláról indulva valósult meg, és tökéletes példa arra, hogyan olvad egymásba a természet, valamint az ember alkotta tökéletesség.

(via)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában