Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megvan az a jelenet a Másnaposok 2-ből, amikor a nyominger Stu felkel, és egy kibebaszott tetkó virít az arcán?

És közben ilyen arcot vág:

Nos, képzeld el akkor mondjuk a való életben. Persze ezúttal ne egy Mike Tyson-tetkóutánzattal, mert bármennyire is menő, kissé már lerágott csont. Ugorjunk hát át a valóságba, azonbelül is angol földre. A sztori évekkel ezelőtt kezdődött azzal, hogy szerveztek egy legénybúcsút. Meglepődtél, mi?

„Sose rosszabb ébredést” – summázhatta megvont vállal, legfeljebb majd a gazdája siratni fogja egy kicsit. A helyzet azonban igen hamar forróvá vált, amint a walesi fickó ráeszmélt, hogy bármennyire is próbálkozik, az a szemüveg nem akar onnan lejönni. Ugyanis oda volt tetoválva. Öröm az ürömben, hogy ha legalább ingyen volt, akkor cserébe jó rusnya is lett. De legalább a patinás szemüvegmárka nevét helyesen kaparták oda. Ja, nem. Kettőből kettő!

Az igen dekoratív tetkó a felejthetetlen éjszaka után

De ne legyünk ünneprontók. Jót röhögtél a sztorin? Mert valószínűleg történetünk hőse is felvigyorgott egy sor káromkodás meg egy kis másnapos sörkortyolgatás közben – mégis csak brit emberről van szó –, bár arra talán ő sem gondolt, hogy ezek után minden pénzét arra fogja elverni, hogy eltávolítsa onnan a haszontalan szemüveget,

  • amely nem szűri az UV-sugarakat,
  • a monoklit sem takarja,
  • és még stírölni sem lehet benne nyugodtan másokat.

Az elmúlt két éve lényegében azzal telt, hogy valahogy megszabaduljon a nem mindennapi emléktől. Ebben a swansea-i 1192 Laser and Beauty Clinic volt a segítségére, amelynek a tulajdonosa, Donnalee Alford kerek perec megmondta: ez az egyik legpocsékabb tetkó, amit életében látott. Pedig ő félresikerült tetkókat láthat nap mint nap. Mondhatni ő ebből él.

Így néz ki most

Hat kezelés után egyébként már látható a változás: a tetoválás nagy része már eltűnt, csak idő kérdése, hogy mikor kerül pont a történet végére. A vakmerő tagot em kell azonban félteni. A Másnaposok-ból is három rész volt, és kötve hisszük, hogy amikor következőre felönt majd a garatra, nem fog valami más őrültséggel megpróbálkozni.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.