Ha már átrágtad magad az összes cikkünkön, és tutira tudod, milyen alkalomra milyen outfit a megfelelő, akkor emeld a tétet hozzájuk illő kütyükkel is! Mert nincs annál kiábrándítóbb, amikor egy elegáns zakó alól kivillan egy oda nem illő óra.

Apple iPad Pro

Ha eddig is használtál iPadet, a Prót imádni fogod: nagyobb teljesítmény, optimalizált szoftvercsomag. A 10,5-ös képernyő nagyon jól jön a multitaskingnál, a képminőséget pedig ugye felesleges is méltatnunk, nem véletlenül a kreatívok kedvence az Apple.

Még nem használtál ilyet? Az sem gond, hamar megbarátkozhatsz vele, nagyon könnyű vinni, nagyon könnyű kezelni, nagyon könnyű megszeretni.

Withings Steel HR hibrid okosóra

Tök jó, hogy van olyan okosóra, ami manuálisnak néz ki. A szíjakat tudod cserélni az outfited szerint, ami jó pont, de ez az óra nem csak a kinézetétől nagyszerű.

Egészség, stílus, minőségérzet. Akinek mindhárom fontos, ne keressen tovább!

A Withings Steel HR rengeteg funkcióval segít a sportolásban, számos sportág workoutját képes követni, az alapvetőket magától is felismeri, sőt, figyeli az alvásciklusodat is. Csatlakoztasd okostelefonhoz, amivel pedig további okos funkciókat csalogathatsz elő belőle. Az akkuja pedig végképp brutális, 25 napig bírja egy töltéssel.

Away bőrönd

Milyen legyen egy börönd 2018 vége felé? Naná, hogy okos. Az utazásodat nem tervezi meg helyetted, tölti viszont a telefonodat, és bár nem nagydarab, bentre a kompressziós technikának köszönhetően kábé kétszer annyi fér, mint egy ugyanakkora hagyományos bőröndbe.

Fel- és széttörhetetlen. Szép. Okos. Van még kérdés?

NFC gyűrű

Mennyire jó, hogy már a gyűrű is lehet okos? Eredetileg a kulcsok és bankkártyák kiváltására tervezték, de annyi mindenre jó, hogy felsorolni is nehéz. Megoszt wifi-infókat, tárol webhelyeket, kontaktokat, unlockolja a mobilodat, tabletedet, nyitja, zárja az okosajtót.

Ezenfelül szép egyensúlyt tart a tökéletes dizájn és a funkcionalitás között.

Mujjo érintőképernyő-barát kesztyű

Végre valami, ami nem okos, sóhajtunk megkönnyebbülten. De legalább okosbarát, azaz pörgetheted vele a Facsét a hetes buszon. Vagy elintézheted a levelezésed, miközben várakozol a megállóban, és nem fagy le a kezed. Szóval ez a kesztyű nagyon klassz dolog.

Az meg végképp 2.0-s fícsör, hogy az ujjak oldalán tapadós, vagyis nem csusszan ki a kezedből, amikor előkapod a zsebedből, ellenben utána tudsz vele mobilozni. Tökéletes.

Ha most nem találtad meg az igazit, ne csüggedj, jövünk még ötletekkel. Stay tuned!

És ezt olvastad már?
Külön falut alapítottak, ahol új életet lehelnek a fiatalokba Koreában