Mi kikerestük, neked már csak kattintanod kell. Ugyan, nem tesz semmit.

Polo Ralph Lauren: Laza tavaszi kezdés

Ár: 27,990 forint 

Egyszerre laza és mégis félhivatalos ez a lovaspólós ihletésű, tavaszi Ralph Lauren lépő. A hétféle színben elérhető lábbeli kényelmes, jól passzol egy laza vagy smart casual szetthez, plusz a márka garantálja a minőséget is. Mivel, ahogy alapítója fogalmazott:

Nem vagyok a divat híve. A divat ellen vagyok. Nem érzem magam részesének. Túlságosan múlandó. Sosem kerített a hatása alá. Engem az időtlen dolgok érdekelnek, a stílus - nem a divat.

Na ez pontosan egy ilyen stílusos választás.

Tommy Hilfiger Slip-on: Ha vízre szállnál

Ár: 15,990 forint

Balatoni vitorlázások, olaszországi korzózások, Duna-parti láblógatások nagy nyári hangulatainak szelét hozza ez a vékony, könnyű Hilfiger lépő. Nem mondjuk, hogy mindenkinek a stílusába vág – de akiébe igen, az tökéletesen összekombinálhatja a legtöbb tavasz-nyári férfiszettel.

Vagabond Linhope félcipő: Az elegáns évszakváltás

Ár: 31,990 forint

Ha télen imádtad a bőrbakancsodat, de kezd már túl meleg lenni hozzá, akkor a stílus megtartásával cserélheted le egy ilyen pazar bőr félcipőre. A Linhope a Vagabondra jellemző, letisztult vonalakat és minőségi anyaghasználatot hozza.

A kétféle színben és kétféle bőrtípussal (természetes felsőbőr és felsőbőr nubuk) kapható darab a végletekig elegáns; üzleti tárgyaláson, randin, operában, hivatalos eseményen tökéletes pontot tesz a szettedre ez a lépő.

Lacoste Espere: Egy félhivatalos sneaker

Ár: 31,990 forint

A sneaker jó haver, az elegáns sneaker pedig a legjobb barátod, ha egyszerre akarsz adni a kényelemre és a nem túl komolyan vett eleganciára.

Ez a négyféle színben kapható Lacoste egy vagány sneaker és elegáns bőrcipő pompás ötvözete, amivel nehéz tévedni.

Gino Lanetti félcipő: Az elérhető áru stílus

Ár: 9,790 forint 

Végül az olasz cipőknél megszokott minőséget hozza ez a nagyon is megengedhető áru, ekológikus bőrből készült, sportos félcipő. Kocsmázás a haverokkal, séta a városban, lazulás a tavaszi napsütésben; ez a víz- és időálló lépő könnyű választás, ha épp anyagilag szorult a hurok, de dizájnban nem adnád lejjebb!

Legyen stílusos a tavaszod!

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában