A tél közeleg, és a legjobb módja a legyőzésének az, ha vásárolunk magunknak egy lélegzetelállító villát 4,5 millió dollárért a Turks- és Caicos-szigeteken. Lehetetlennek hangzik? Megnyugtatunk, az sem tűnt túl életszerűnek a nyolcvanas években, hogy a nagy szovjet birodalom egyszerűen feloszlik, és az sem, hogy a 21. században egy valóságshow-hős lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke.  

A Kuba mellett található térség Nagy-Britannia tengerentúli területe, így politikailag Európa részének tekinthető a 30 nagyobb korallszigetből és számtalan apró szirtből álló terület. És akkor nézd csak meg közelebbről ezt a villát, ezt a tájat, a tiszta víz színét. Egészen káprázatos, mintha csak egy párhuzamos valóságban járnánk. És ehhez jön még egy ilyen villa.

Ez is érdekelhet:

Öt különleges ház, amelyekről le sem tudjuk venni a szemünket - Roadster

Legyen az New Hampshire-i vagy veszprémi alapokra felhúzva, gyönyörű vagy szokatlan formájú, egy látványos épület mindig elkapja a tekintetet, akár élőben, akár képeken nézegetjük. Most utóbbit tudjuk ajánlani: íme öt bravúros ház a nagyvilágból! Rose House valahol az ukrán erdőkben Kissé melankolikus hangulatban fogadja a látogatót a százhatvan négyzetméteres vendégház valahol a Kárpátok mélyén.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon