Eljutott addig a szitu, hogy áthívtad magadhoz a csajszit egy estére? Az nem pálya, ha lyukas zokniban nyitsz ajtót, inkább készülj fel velünk. Összegyűjtöttünk pár hasznos dolgot, hogy elkerüld a lebőgést.

Kényelmes outfit

Legyen egyszerű, de nagyszerű. A meleg, természetes színek illenek az otthoni randihoz. A papucsot hanyagoljuk, bármilyen menő darabod van, tuti, hogy azt a benyomást kelti, hogy még nem vagy kész.

Virág

 

A virág kell, és nem csak a vágott. A lakás is másképp fest, és az ázsiód is. Fontos, hogy nem neki választasz, hanem a pecódhoz. Figyelj oda, hogy ne legyen nőies, mert félreviheti a dolgokat. :)

Illatgyertya

Valljuk be, a legénylakásoknak megvan az a sajátosságuk, hogy nem mindig a legjobb illat árad kifelé, ha ajtót nyitsz. Ezt könnyen ki tudod játszani illatgyertyával. Ez a design a Dyptique-től nem fogja agyonvágni az összképet.

A tálalás

Nem leszel igazi férfi a szemében, ha még mindig az anyukádtól kapott, csipkés szélű étkészletet használod. Újíts be a Butlers-ből, ahol a trendnek megfelelő minimál tányérokat és evőeszközöket találsz. Ha nem tudsz dönteni a színekkel kapcsolatban, a hófehérrel nem tudsz szart csinálni.

Ital

Ha valami különlegeset, akarsz az estére, akkor egyértelmű a választás. A Kreinbacher Prestige Brut pezsgő érezetetni fogja a nővel, hogy fontos neked, hogy a legjobbat akarod neki. Arról nem beszélve, hogy hamarabb fog oldódni a hangulat, köszi buborékok.

Reméljük hasznos volt ez a pár tipp. Ha éppen aktuális a téma, akkor ne félj kommentet dobni, hogy neked mi jött be ezek közül.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában