A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség információi szerint 2016-ban összesen 3,6 milliárdan pattantak repülőre. Ha hozzácsapnánk ehhez még azt, hogy hányan használtak egyéb közlekedési eszközt, akkor bizonyára valami gigantikus szám jönne ki.

Mindezek fejében jó kérdés, hogy miért nem terveztek eddig pólót kifejezetten utazásra, pedig gondoljunk csak bele, mennyit izzadunk fölöslegesen az ülés, az álldogálás, valamint a lelkileg és fizikailag is kimerítő, gyakran mégis elkerülhetetlen sorban állás során – ez pedig ronthatja a komfortérzetünket, továbbá az utazást, a pihentető pillanatokat is kellemetlenné, kényelmetlenné teheti. Az Aviator megalkotói viszont most elkészültek egy olyan pólóval, amellyel ezeket a problémákat igyekeznek kiküszöbölni.

„Miután belebújsz, te is megtapasztalod, hogy ez a legkényelmesebb póló, amely valaha rajtad volt” – állítják a tervezők.

De miért is olyan nagy szám ez a gönc? Nos, lássuk csak:

  • Antibakteriális anyagból készült – megőrzi a frissesség érzését, távol tartja a kellemetlen szagokat;
  • Elvezeti a nedvességet – többé nem kell tartanod a tikkasztó hőségben a pisztolytáska-riadótól;
  • Légáteresztő és hőszigetelő – nyáron hűvösen tart, télen pedig melegen;
  • Az egyik legpuhább szövetéből készült, amely hipoallergén és „szuper-környezetbarát”;
  • véd az UV-sugárzástól.

A felső rövid és hosszú ujjú változatban is kapható, egyelőre kékben és szürkében – amennyiben még több dollárral dobják meg a Kickstarter-projektet, úgy egy harmadik szín is a rendelkezésünkre fog állni. A rövid ujjút 29, a hosszút pedig 35 dollárért rendelheted meg, ha egyszerre többet szeretnél, akkor kedvezményt is kapsz – a csomag pedig várhatóan júniusban érkezik házhoz.

(forrás: Kickstarter)

Ha beszereznél egy hasonló kaliberű inget is, akkor erre tessék: 

És ezt olvastad már?
A Ray-Ban és a Ferrari szénszálas napszemüvege felkerül a kívánságlistádra