Tátott szájjal imádjuk ezeket a gördeszkából készült gitárokat

Ha deszkáztál ifjúkorodban, tuti emlékszel a kis híján nyaktörő zakókra, amiknek gyakran a hőn szeretett gördeszkád vált áldozatául. Egy Nick Pourfard nevű kreatív ezermester úgy döntött, gitárokat készít a csatamezőn elhullott deszkákból. Amiket meg is vehetsz. Magasélet, rock'n'roll és kilencvenes évek a csúcson.

Ennél szó szerintibb értelemben nem lehet rock'n'rollt játszani egy gitáron, ugyanis maga a gitár gurult a földön olykor két pár keréken. A Prisma gitárok mind kézzel készültek – múltidő, ugyanis sajnos a kis gyárban tűz ütött ki 2013-ban és majd' minden deszkájuk odalett. De a srácok ígérik, hogy visszatérnek további gyönyörűségekkel – amiket amúgy sem nagyon engedhetett meg mindenki magának (2300 dollárnál kezdődött egy gityó – ez cirka 670 ezer forint) – úgyhogy addig is merülj el a csodás gördeszkagitárok világában!

Itt követheted, miújs a srácokkal. Mi drukkolunk a feltámadásnak, nagyon analóg, rákkenroll és szívünknek kedves egy projekt ez, szívesen pengetnénk rajta pár klasszikust.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon