A haverok előtt mindenki azt vallja, hogy az első randi csak a csajoknak fontos, de előttünk ne titkolózz. Sőt azt is bevallhatod, hogy az álomnőnél az is gondot okoz, hogy hova vigyed. Na, ebben vagyunk a segítségedre, meg, hogy tudd, milyen ruhába érdemes elindulnod.

Étterem

Kezdjük a legsnasszabbal, az étterem kártyát egyszer mindenki előhúzza. Az, hogy mit veszel fel nyilván a hely hangulatától is függ, de első alkalommal nem árt, ha elkápráztatod és mélyebbre nyúlsz a zsebedbe, nem pedig a Mekibe viszed. Vedd elegánsra a stílust, de közben a karót kerüljük messzire, például egy nyaknál kigombolt inggel.

Szabaduló szoba

Na, ez már izgalmasabb, ha szerencséd van a végére te leszel a hős megmentő, aki karjaiban kimenekíti a kiszemelt hölgyet. A levegő tutira izzani fog, úgyhogy jobb, ha sportosra veszed a figurát. Ez az a hely, ahová a póló-farmer összeállítás megállja a helyét. A morbid, vagy vicces feliratokat azért nem baj, ha első alkalommal kerülöd - lehet nem fog beléd szeretni egy „I’m with stupid” feliratú pólóban…

Golf a szabadban

Itt van az ősz, amikor nem kell attól félned, hogy hatalmas pisztolytáska van a hónod alatt, ahogy kilépsz az ajtón. A csajok imádják a sportos pasikat – általában – és a golf akkor sem veszít az értékéből, ha nem vagy iszonyúan kipattintva. Kapj fel egy galléros pólót, vagy inget, a randi előtt meg menj el egy próbajátékra a haverokkal. Nem árt, ha nem kezdőként bénázol mellette.

Ez a mi három kedvenc helyszínünk, de nyilván még rengeteg lehetőség van. Rajtad áll, hogy megtaláld azt, amivel betalálsz.

És ezt olvastad már?
A tökéletes kék búváróra és levágott kezek nyomába eredtünk Janklovics Péterrel – Csukló Szpotting