A menetrend egyszerű: fogsz egy ollót vagy egy kefét, kicsit megritkítod a kedvenced szőrét, és már küldheted is az összegyűjtött muníciót az Analog Watch Co.-nak.

És ha van türelmed kivárni a 3-4 hetes elkészítési időt, a szó legszorosabb értelmében összeöltözhetsz (vagy inkább szőrözhetsz) a kutyáddal vagy macskáddal. Például így:

Igen, a sose látott óramárka egyből fejest ugrott, de azt nem tudnánk megmondani egyelőre, hogy volt-e víz a medencében. A szőrös kollekció darabjait ugyanis 200 dollárért készítik el, személyre szabottan, de a hideg futkos a hátunkon, ha belegondolunk, hogy ezt kellene hordanunk.

A gyártó magáról az óráról nem árul el sokat, azon kívül, hogy a tok 41mm-es, a szerkezet pedig japán, és 2 év garanciát vállalnak.

Egyébként erősen elképzelhető, hogy valami huncutság van a dologban, mivel az előrendelések épp április 1-én indulnának. De azt is el tudjuk képzelni, hogy simán bevállalják, ha több ezer gazdi rámozdul az egyedi órákra.

Hát, nekünk azért inkább a bizarr kategória, viszont április elsején a szőrallergiás haverokat tényleg meg lehetne viccelni vele...

(via The Verge)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában