Minden áldásunk szálljon a tervezőkre, akik egy átcuccozott éjszaka után fogták magukat, és úgy határoztak, hogy nem csak a nagyszerűvel teszik a nevüket halhatatlanná. Az alább felsorolt márkák már megcsinálták magukat, ezért annyira szembetűnő, amikor valami óriási baromságot hoznak létre.

Chanel bumeráng

Nem hinnénk, hogy ez kell magyarázni. Talán az összes közül ez a legnagyobb ökörség. Bumeráng, baszki? Tovább is van. Chanel bumeráng? Csak azért vennénk meg, mert ez túlmegy minden határon.

 

Supreme tégla

Végülis hasznos lehet, ha iszonyatosan megerőltetjük a fantáziánkat. Tedd meg! Lépj kettőt vissza, hunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy Józsi bá rakja a falat a Supreme téglából. Nem lehetetlen.

 

Alexander Wang bőr mackó

Kifejezettem szado-mazo gyerekeknek. Vagy valami... Vissza kell tartanunk a lélegzetünket, talán akkor nem fáj olyan nagyon. Elképzelted, ahogy a karácsonyfa alatt ez találja a gyerek? Kiadós sírás borítékolva.

 

Raf Simons ragasztószalag

Gyanítjuk, összefuthattak az OBI-ban a Supreme-s arcokkal. Hiszen, ha kész a házad a Supreme téglából, össze kell pakolni a jelenlegi pecódat, és ahhoz elengedhetetlen a ragasztószalag, hogy jól lezárd a dobozokat. Itt jegyeznénk meg, hogy petíciót kellene indítani, hogy kartondobozokat is gyártsanak hozzá.

 

Tiffany and Co. pingpong ütő

Azt hitted, hogy csak eljegyzési gyűrűjük van? Hát nem. Azt nem vágjuk, hogy használható-e, úgyhogy, ha rákerestél, kifizetted, és lenyomtad Leányfalun az üdülőben az első játszmát vele, akkor légy szíves referálj, hogy milyen volt.

 

Tovább keressük, milyen állatságokat szült a divatszakma színe-java. Stay Tuned!

És ezt olvastad már?
Napsütéssel hajózgatni a tengeren: Greenline 40 napelemes-akkumulátoros elektromos jacht