Valaha volt legdrágább és legfurcsább kedvencek következnek. Nem mindennapi lista.

Nicolas Cage 150 000 dollárért ( több, mint 45 millió forint) vette a polipot. Azt állítja, hogy segít neki a színészi képességei kibontakoztatásában. Talán együtt gyakorolnak?

Mike Tyson királyi bengáli tigrisei havi 4000 dollárba (1.200ezer forint) kerültek. Az egyikük még a Másnaposok című filmben is szerepelt. Amikor kiderült, hogy a hírességnek nincs megfelelő engedélye a tigrisek tartásához, az állatok elkerültek tőle.

Leonardo DiCaprio, teknősbékája 400 dollár volt (121ezer forint). Ez egyébként nem sok az óriásteknősért, aki várhatóan még 80 évig fog élni.

Nem maradhat ki a felsorolásból Michael Jackson szeretett csimpánza, Bubbles, akit 1985-ben fogadott örökbe egy rákkutató klinikáról, közel 20 millió forintot fizetett érte. De annyira szerette, hogy néhány turnéra is magával vitte.

És végül itt van Usher GoldenDoodle fajtájú kutya, aki 12 000 dollárba (három és fél millió forint) került. A különlegesen drága fajta A golden retriever és egy uszkár keresztezéséből jött létre. A zenész kutyája a Poppy nevet kapta.

Borsos árak, nem igaz?

via

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában