Egy londoni utazási iroda, a Black Tomato új, 100%-ban személyre szabható nyaralási élménycsomagokat kínál a megszokott repjegy+szállás kombó helyett.

A Blink Luxury Experiences utazáscsomag mintegy 66 ezer dollárba, azaz 20 millió forintba kerül, és több egy szimpla utazásnál: a csillagászati árért az ember egy személyre szabott egzotikus utazást és szállást kap, érintetlen helyeken, legyen az egy folyópart, vagy a sivatag közepe.

Az egész utazás egy kérdőívvel kezdődik, amely segít a Black Tomatonak belőni, hogy hova is akarsz menni, milyen lenne a lehető legtökéletesebb élmény.

Segítenek kiválasztani a megfelelő sátort, hogy az illeszkedjen a környezetbe és az utazó elképzeléseihez is, de a helyet, a teljes berendezést, igazából mindent az utazó válasz. Az utazás végén aztán le is bontják ezeket a mobil szálláshelyeket, így a környezet se látja kárát a kirándulásnak.

Mindent összevetve 751 074 508 800 lehetséges utazási kombinációt kínál a Blink csomag, így szinte biztos, hogy soha senki nem fogja megtapasztalni ugyanazt a nyaralást, amilyen a tiéd volt.

(via Black Tomato)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Ő a kedvenc Sultanunk

Töretlenül menetel a Moonswatch, itt van három újabb óra

További cikkeink a témában