Tudjuk, hogy decemberben csak édességen és pezsgőn éltél, nem ciki bevallani. Leszámítva, hogy meghízol (úgyis megfogadtad, hogy edzeni fogsz), a bőröd sem lesz valami hálás. Hat egyszerű trükköt ajánlunk, amiket nem árt, ha beépítesz a napi rutinodba.

A bőrödnek adj inni a májad helyett!

Sokkal egészségesebb színed lesz, ha beiktatod a napi rutinodba az arcápolást, és figyelsz arra, ha a száraz bőröd jelez neked. A Kahina Giving Beauty olaja most number 1 darab, és sokkal jobban fogod szeretni, mint az arckrémeket.

Vége a szem alatti karikáknak

Karácsony, szilveszter, eddig minden a buliról szólt, ami azt is jelenti, hogy nem aludtál valami sokat, a szemed alatt meg valószínűleg ott vannak a puffadt karikák. Az Orbits profi megoldást nyújt ebben: elég csak pár perc erejéig ezeket a fánkokat a szemeden tartanod.

A bőr újjászületése

Ha elég profin akarod kezdeni az évet, beszerzed ezt a kis gépet. Nyolc-tizenkét perc elég naponta, hogy a bőröd teljesen újjászülessen.

Energizáló arcpermet

Egy nap többször is használhatod, ha úgy érzed, szarul nézel ki. Csak fújsz egy kicsit az arcodra, a kávé és a ginzeng egyből megteszi a hatását.

Regeneráló arcmaszk

Miközben kipihened az ünnepi fáradalmakat a tévé előtt, simán fel tudsz tenni egy arcmaszkot. Plusz pont neki, hogy még az illata is király kókuszos.

Tom Ford bronzosító

Végső megoldás pedig, ha még január 1-én is úgy nézel ki, mint aki tavaly óta nem aludt, a bronzosító. Ha nem is örökre, de ideiglenesen javít valamit. Sokkal egészségesebben fogsz kinézni, még ha te nem is érzed magad annak.

Ha megijednél, hogy a szépítkezés csajos dolog, megvigasztalunk: szarul kinézni sokkal cikibb.

És ezt olvastad már?
Hat pöpec kerti medence, amiben át lehet vészelni a nyarakat