Hostal Gat Raval

Az épület frontja nem túl impozáns, de mindez nem fontos, ugyanis a második emeletet elfoglaló hotel igazi különlegesség. Az ázsiai bevándorlók által lakott Raval negyedben igazi külvárosi, autentikus barrio hangulatot kapunk. A katalán, a spanyol, a pakisztáni és az indiai kultúra keveredik itt, de ha csak tisztán a katalán érdekel bennünket, akkor nincs más dolgunk, mint megindulni a belváros felé. A szobák városi modern dizájnúak és praktikusak. Kétágyas szobát akár 85 eurótól is kaphatunk.

Hasznos&Praktikus

Hol? Carrer Joaquin Costa 44,

Honlap: gataccommodation.com

Hotel Confort

A pörgős Gracia negyedben, a Confort Hotel (nem elírás, konfort, n-nel) gyilkos minimalista stílusú dizájnnal és remek terasszal büszkélkedhet. A hotelből kilépve azonnal egy bárokkal és üzletekkel teli utcán (és negyedben) találhatjuk magunkat, ami augusztusban, a leárazások idején igazi főnyereménynek számít. Szobák 99 eurótól.

Hasznos&Praktikus

Hol? Carrer Travessera de Gracia, 72,
Honlap: h-confort.com

Hostal Goya

Kicsi, de kényelmes. Az Eixample kerület közepén fekvő kis hotel business travellerek kedvelt helye, de ez ne ijesszen el senkit, szobákat jó esetben már 91 eurótól megcsíphetünk.

Hasznos&Praktikus

Hol? Carrer Pau Claris, 74,
Honlap: hostalgoya.com

Hostal Grau

A Plaça Catalunya-n található hotel családi vállalkozásban működik, és ahogyan a Hostal Gat, ez is a Raval negyedben található. A környezet mérsékelten zajos, ami pozitív jelző ebben a zsúfolt, folyton pörgő kerületben. A hotel egyébként apartman résszel is rendelkezik, szobák 85 eurótól.

Hasznos&Praktikus

Hol? Carrer Ramelleres 27,
Honlap: hostalgrau.com

Hotel Market

A Hotel Market egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy az étterem alsó szintjén egy kiváló mediterrán stílusú étterem található. A sikkes modern szobákat fekete, keleties beütéssel rendezték be, némelyik pedig terasszal is rendelkezik. A Szent Antal piac alig két percnyire található, és ha olyan szobát veszünk ki, amelyhez konyha is tartozik, akkor frissen vásárolt zöldségekkel, gyümölcsökkel és egyéb finomságokkal kényeztethetjük magunkat. Kulináris célzattal utazók száméra ez a tökéletes választás! Szobák 89 eurótól.

Hasznos&Praktikus

Hol? Passatge Sant Antoni Abat 10,
Honlap: www.andilanahotels.com

Ha Róma jobban érdekel, akkor a Playeren kiváló árfekvésű szállásokat is találhatsz!

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában