Gyerekek, mától nincs ruhánk, viszont van több mázsa fagyasztott halunk.

Az Egyesült Királyságban, Dorsetben a Heathrow repülőtéren igencsak nagyot nézett Mike Braunholtz és családja, mikor a csomagjaik helyett nagy láda fagyasztott halakat kaptak vissza.

Braunholtz elmondta, hogy minden tökéletesen rendben ment a repüléssel, a tervezett landolási idő előtt 20 perccel földet értek.

A családnak akkor tűnt fel, hogy valami baj lehet a csomagokkal, amikor már a sokadik fagyasztott hallal teli doboz gördült eléjük a bőröndjeik helyett. A dobozokra az volt írva, hogy JFK, így aztán hamar nagy lett a riadalom, hogy a poggyászok a New York-i JFK repülőtéren kötöttek ki Dorset helyett.

Braunholtzék gyorsan panaszt is tettek a British Airwaysnél, a légitársaság pedig  viszonylag gyorsan visszaszerezte a család csomagjait. A társaság viszonylag szűkszavú volt azzal kapcsolatban, hogy merre jártak a poggyászok, nem voltak hajlandóak elárulni, hogy hova kerültek, de nagy valószínűséggel tévedésből New Yorkban kötöttek ki.

A British Airways az eset után bocsánatot kért az érintettektől, Braunholtzékon kívül ugyanis több utas is hasonlóképp járt.

(iTV.com)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ajánlunk neked 3 gyönyörű panorámával megáldott szpotot túrázáshoz