És közben megint olcsón árul jegyeket, legalábbis, ha időben lecsapunk rájuk.

2013 eddig a Wizz Air éve, legalábbis ami a kelet-európai polgári repülést érinti, ugyanis megveszekedett tempóban veszik be az újabb és újabb célpontokat, és még hol van az év vége, hol van Moszkva és Isztambul meg a Kanári-szigetek, amelyek állítólag szintén szerepelnek a légitársaság to do listjén. Őszintén szólva, elsőre egy igazi turistanevezettség sem jut eszünkbe Bakuról, de amíg június 17-én elindul az első járat, alaposan felkészülünk belőle.

Annyit természetesen lehet tudni, hogy az azeri főváros a kaukázusi térség egyik legdinamikusabban fekvő régiója, így ha a turisták nem is, üzleti érdekeltségekkel rendelkező urak és hölgyek kihasználhatják az új lehetőséget.

Go East!

A Budapest–Baku útvonal megnyitása a Wizz Air korábban bejelentett keleti terjeszkedésének következő lépése. Az elmúlt hónapokban a Wizz Air olyan, keletre fekvő országokba indított járatokat, mint Ukrajna, Izrael, Grúzia és az Egyesült Arab Emirátusok. A Wizz Air új, bakui útvonalára már kaphatók jegyek kedvezményes áron, a foglalás a wizzair.com oldalon lehetséges. A hihetetlenül alacsony viteldíjak 59,99 eurónál vagyis 17 990 forintnál kezdődnek (egy útra, beleértve az adókat).

„A Wizz Air folytatja a keleti terjeszkedést, ezzel lehetővé teszi az alacsony árakon való repülést a világ egyik legdinamikusabban fejlődő régiójába” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. – „Budapesti útvonalhálózatunkat Tel-Aviv, Kijev és Dubaj úti célokkal bővítettük, hogy Magyarország élni tudjon az egyre nagyobb potenciállal rendelkező, keleti piacokról érkező turizmus kínálta lehetőségekkel."

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A toszkánai város, ahol fák nőnek egy torony tetején

Te bejártad már a városod minden egyes utcáját?

További cikkeink a témában