Az ügy a rendőrségen kötött ki, miután a nők tudomást szereztek egymásról.

A 39 éves Takashi Miyagawa összesen 35 nővel bonyolódott szerelmi viszonyba, de kiderült, hogy csak azért kereste fel a nőket, hogy a születésnapjára drága ajándékokat kapjon. Miyagawa annyi nővel jött össze, hogy kénytelen volt kamu szülinapokat is kitalálni, hogy az összes áldozatát meg tudja károsítani.

A férfi eredeti születésnapja november 14-én van, de az áldozatai szinte egytől egyig más időpontokról számoltak be. Volt, akinek azt hazudta, hogy áprilisban született, de egy 40 éves nővel például júliusban ünnepelt.

A férfi elég sok adminisztráció árán tudta fenntartani az álcát, de az ügy végül a rendőrség elé került.

A férfi a 35 áldozatot majdnem 280 ezer forintnak megfelelő összeggel károsította meg, ami miatt a rendőrség vagyoni kárt okozó csalás miatt indított ellene eljárást. Miyagawa pénzt, ruhákat és egyéb tárgyakat kapott a nőktől, amiket aztán pénzzé tett.

A férfi a nőknek azt ígérte, hogy egy nap elveszi őket feleségül, volt olyan áldozata, akit már évek óta hitegetett. Miyagawa úgy bukott le, hogy a megkárosított nők egymásra találtak és összefogtak ellene, majd feljelentést tettek.

Times Now; kiemelt kép: Newsflash

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Tizenhat évig a Normafa szégyenfoltja volt a legendás Hotel Olimpia

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés