Azért egy ilyen Bubiban eltöltött hétvége nem lehet rossz.

Egertől nem messze, Noszvajnál június 26-án megnyitottak az úgynevezett buborék lakosztályok, amiket a Nomád Hotel & Glamping valósított meg. A gyönyörű környezetben fekvő buborékok fel vannak szerelve nappalival, saját fürdőszobával és természetesen kényelmes hálószobával is.

A sátorszerkezet nagy része átlátszó, így a lakók úgy érezhetik magukat, mintha az erdő közepén élnék az életüket.

Balogh Bari, a Nomád háziasszonya a Sokszínű vidéknek elmondta, hogy igyekeztek úgy tájolni a lakórészeket, hogy a kilátás zavartalan legyen, viszont a belátás ne legyen olyan egyszerű. Erre azért van szükség, hogy a buborékok lakói nyugodtan élvezhessék az időtöltést és ne aggódjanak azon, hogy épp látják-e őket.

A buborékokat egyébként túlnyomással tartják feszesen, egy légbefúvó folyamatosan keringeti a külső levegőt. A beszámolók szerint ez a mechanizmus szinte hang nélküli, egyáltalán nem zavaró. Ugyanez a berendezés biztosítja a lakosztályok hőháztartását, a buborékok télen és nyáron is használhatók.

 

A buborékokat csak 18 év fölöttiek bérelhetik ki, hivatalosan csak két főre vannak hitelesítve és sem gyerekeket, sem háziállatokat nem lehet vinni.

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk Szeged legújabb, mediterrán stílusú szabadstrandját, a Lapost

Ha már ilyen meleg van, megérdemlünk egy mediterrán strandot.

És ezt olvastad már?
Milliókat fizet egy olasz városka, ha oda költözöl