Érdekes listával rukkolt elő a Daily Mail, miután összegezték fél év kriminalisztikai statisztikáit.

Jó, tudjuk, hogy a Daily Mail az a magyar Blikk, és a megállapításaik angol tudósok színvonalán mozognak alkalmanként, de ezt a listát nem ők készítették, hanem az angol Igazságügyi Minisztérium.

Nem is azért irjuk meg ezt, hogy aztán ujjal mutogassunk, mekkora parasztok az Angliában dolgozó ügyeskedő dél-keleti szomszédaink, hanem hogy demonstráljuk, mekkora királyok a kint élő magyarok. Mondjuk, miért.

Mert NINCSENEK rajta egyik listán sem.

A lopás, betörés és csalás kategóriát a románok vezetik, de a litvánok, lengyelek és az írek is sűrűn szerepelnek dobogós helyeken.

A lista hathónapnyi időtartamot ölel fel, ez alatt 39 773 letartóztatás történt, aminek csak egy töredéke – mintegy 5000 egyén – volt külföldi, de az ott élő populációhoz mérten ez is magas szám. 126 000 román él Angliában, ebből 760 embert tartóztattak le, vagyis nyolcszor nagyobb az esélye egy román állampolgár letartóztatásának, mint egy angolnak.

Itt egy újabb lista a letartóztatások számának nemzetekre lebontott top 20-ával. ITT SINCS MAGYAR.

Nagyon úgy tűnik, hogy a magyarok döntő többsége dolgozni megy Angliába. Jó látni ezt a listát, de ismételten nem azért, amit látunk rajta, hanem azért, amit nem.

(Forrás: Daily Mail)

És ezt olvastad már?
Új-Zélandnak nincs legszebb helye, mert minden gyönyörű