Mert nem csak abból áll az életük, hogy ipari mennyiségben gyártják a zöldhasúakat. Néha ők is pihennek, és az ízlésükbe nehéz belekötni.

Bill Gates

A világ leggazdagabb embere a szomszédba, konkrétan Horvátországba (is) jár, ha kicsit lazulni akar. Skradin és Hvar a törzshelye, ami nem meglepő, mert gyönyörű helyekről van szó. Horvátország egyébként több híres embernek is kedvence, a remek táj, az építészet és a kellemes időjárás elég kecsegtető azoknak is, akik bárhova mehetnek.

Roman Abramovics

A Chelsea orosz milliárdos tulaja a Karib-térséget, konkrétan Saint-Barthélemyt favorizálja. Ami tökéletes hely, ha épp van egy óriási jachtod, és Abramovicsnak természetesen van.

Steven Spielberg

A háromszoros Oscar-díjas rendezőnek Írország a kedvence, szerinte a hely olyan élményt adott neki, ami megváltoztatta az életét. És nem tudunk vele vitatkozni, az ír táj valóban mesés, és ha különösebben nincs gondod a hidegebb időjárással, akkor abszolút bakancslistás.

Oprah Winfrey

Az USA egyik leggazdagabb női milliárdosának a kedvenc helye állítólag az udvara, persze ez nem azt jelenti, hogy néha nem megy el nyaralni. És ha megy, akkor Fidzsi a nyerő nála. A fenti fotót látva megértjük őt is.

Warren Buffett

A 86 éves amerikai üzletember a világ második leggazdagabb embere, és 1958 óta omahai otthonában él. Kikapcsolódni viszont Laguna Beach-re járt, 1971-ben vásárolt egy fullos nyaralót, ahova nagyon sokáig visszajárt, aztán nemrég eladta. Kalifornia, napfény, azért mi is képesek lennénk megszokni.

Richard Branson

Branson nettó vagyona 5 milliárd dollár, vagyis egyáltalán nem kispályás. És ő is a Karib-térséget kedveli, a Brit Virgin-szigeteken szokott lazulni, ahol többek között Obamáék is megfordultak. A Neckler-sziget a favorit nála, ahol több milliárdos is szokott nyaralni. Egy éjszaka 5 ezer dollárba kerül, vagyis kicsit drágább, mint leugrani a Balatonra, de látványban ez is világbajok hely.

(Businessinsider)

És ezt olvastad már?
Ebben az űrhobbitfaluban készül a pezsgő a Somló hegy alatt