Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

James Bond a huszonötödik menetre sem veszítette el a stílusérzékét. Nesze neked, ajándéktipp karácsonyra: a gyönyörű Omega Seamaster Diver 300M 007 Edition már megvásárolható.

Az árától mondjuk nem leszel nagyon boldog, és ezt érdemes már most tisztázni, a látványos búváróra ugyanis 7400 amerikai dollárt kóstál, vagyis mire ideér hozzánk, ÁFA-val, a vámügyintézés díjával és vámmal együtt olyan 2 700 000 forint körüli összeget kell kicsengetned érte.

Ezért az összegért viszont órát kapsz a javából. Kezdjük ott, ami talán a leginkább számít, ha az egyetlen férfiékszerről van szó: a látvány.

Nos, ilyen téren a leendő vásárlónak finoman szólva nem lesz oka panaszra.

A 300 méterig vízálló óra vintázs színeket, az elmúlt évek divatjával szemben nem kerámia, hanem alumínium lünettát, szokásos formavilágú, 42 milliméteres, 2-es besorolású titánból készült tokot kapott.

A szíj első pillantásra szokatlan lehet, de ha a hálós szövésű fémszíj nem jön be, seperc alatt le lehet cserélni bármilyen NATO-szíjra, amivel ez az óra ugyanolyan jól fog kinézni.

A látványhoz sokat ad még a mindkét oldalán tükröződésmentes bevonattal ellátott domború zafírüveg és a vagány lumineszcencia, ami sötétben ezzel a látvánnyal kényezteti az óra viselőjét:

A szerkezet a saját gyártású Omega 8806 típusú mechanikus automata, kronométer minősítéssel, 55 órás járástartalékkal.

Megmutatjuk mozgásban is, mert ezt a csodálatos tárgyat így is szemügyre kell venned.

Ha órakedvelő vagy, most egy pillanatra biztosan eljátszottál a gondolattal, hogy eladod a kocsidat, és veszel helyette egy ilyet. Még egy érv e döntés mellett, hogy a Seamaster a kocsiddal ellentétben befér a fa alá.

Ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.