John Cessna hatalmas hibát követett el még tíz éve, amely az egész további életére kihatással lett. 2008 decemberét írjuk – csak néhány hónapja jött ki a legelső iPhone, beütött a gazdasági világválság, felbomlott az MSZP–SZDSZ koalíció, Delhusa Gjon pedig összebarátkozott Fekete Pákóval, szóval mozgalmas egy év volt.

A karácsonyi ünnepkör kellős közepén járunk, különleges időszak, ugye, amikor a család együtt borozgat a tévé előtt, készül a hatalmas töltött pulyka, megy a sztorizgatás az istenbarma főnökökről és a megérdemelt pihenésről, csendül a fürge száncsengő meg díszül az örökzöld fa. Vagy valami ilyesmi.

Ez pedig nagy hiba volt. Mert ha nincs családi fotózás, akkor nincs karácsonyi üdvözlőlap. Ettől pedig anyuci nagyon, de nagyon bepipul. Szeretett édesanyja nem is hagyta annyiban a dolgot, dühösen hívogatni kezdte fiát, hogy micsinászmár, szedd össze magad, és józanodj végre ki!

John valahogy így csapatta, nagyjából ő is többdimenziónyira lehetett a kiválasztott fától, mint a videó hőse:

Majd a muter, hogy enyhítsen a feszkón, feldobta Johnynak, hogy akkor dobjon össze magáról valami fapados karácsonyi üdvözlőlapot, amit majd szétküldhetnek a rokonoknak, az is jobb, mint a semmi. És bár Johnnal néha elszaladt a ló, attól még lelkiismeretes gyermek hírében állt – na meg nem akarta tovább bőszíteni feldúlt anyját –,

Bár az elején anyu nem igazán rajongott fia ügyeskedéseiért, idővel meglátta benne a szépet, és úgy 6-7 év után már nevetni is tudott rajtuk. Nekünk elsőre is összejött.

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

Ez se gyenge sztori:

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon