Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Igyekezni kell, csak december 13-áig tart!

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (SZGYF) által működtetett fejlesztő foglalkoztató intézmények termékeit árusító karácsonyi vásár nyílt hétfőn a főigazgatóság budapesti épületében. Benedek István Zsolt, az intézmény főigazgatója a vásár megnyitóján elmondta, hogy az eladásra kínált tárgyak különlegesek, mert fogyatékossággal élők kezei alól kerülnek ki, és kivétel nélkül egyediek, és

Örömöt okoznak az készítőiknek, mert visszaigazolást kapnak arról, hogy ők is képesek olyan hasznos és szép dolgokat előállítani, amit mások szívesen megvásárolnak, és örömet okoz a vásárlónak is, mert szép, minőségi termékhez juthatnak úgy, hogy egy jó, emberi célt támogatnak.

Harminchárom intézményben készültek a termékek – kerámia és fonott áruk, gyertyák, rongyszőnyegek, konyhai kiegészítők, plüssállatok és karácsonyfadíszek –, amelyeket december 13-áig lehet megvásárolni az SZGYF székházában (Budapest XIII., Visegrádi utca 49.).

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Bruzák Noémi/MTI)

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.