10 februári vinyl, aminek érdemes helyet szorítani a polcon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Friss lemezek, újrakiadások, minden, amiért a pénztárcád zokog. Nem csak Scorsese legutóbbi filmjének van egy visszautasíthatatlan ajánlata.

Ozzy Osbourne – Ordinary Man

Mi kifejezetten szerettük Ozzy visszatérő lemezét, amin görcsölésnek nincs túl sok nyoma, bár az tény, hogy azért ennél keményebb lemezeket is kihozott már őfelsége. Az Ordinary Man viszont egy slágerparádé, amin Post Malone is punk üzemmódba kapcsol, Ozzy mögött pedig Chad Smith és Duff McKagan játszik. Meg kell venni vinylen.

Bruce Springsteen – Live In New York City

Bruce egyik ikonikus koncertje vinylen is elérhető, rajta csupa olyan dallal, amit százmilliószor meg lehet hallgatni, most már brutálisan jó minőségben is.

Caribou - Suddenly

Nagy általánosságban is örülünk egy-egy új Caribou-lemeznek, a Suddenlynek viszont a szokásosnál is jobban örülünk, mivel eszement jó dalokkal van tele. Vedd meg vinylen, és hagyd fent a lejátszón hetekig.

The Irishman – OST

Az írnek bőven volt ideje arra a gigantikus játékideje alatt, hogy jó zenék szóljanak alatta, és így is történt, Fats Dominótól Glenn Milleren át Jackie Gleasonig minden belefért, ezek a jó zenék pedig most dupla vinylen kint is vannak. És igen, ott figyel rajta a Theme from The Irishman is.

Green Day – Father of All…

A Green Day legrövidebb lemezét sokan utálják, de kár haragudni rá, mivel nincs túlagyalva, csak néha egy kicsit túlhangszerelve. Ha rajongó vagy, úgyis megveszed, de az olyan rockabillys alapvetéseket, mint a Stab You in the Heart jobb bakelitről hallgatni.

The Strokes – Is This It / First Impressions Of Earth / Room On Fire

Oké, kicsit csalunk, mert ez bizony három lemez, de a Strokes három albuma most, hogy hamarosan jön az új, és augusztusban eljönnek a Szigetre is, kötelező vétel, az Is This It pedig még mindig ugyanolyan fasza.

Living Colour - Vivid

A Living Colour első, még mindig baromi jó lemeze vinylen is elérhető, mert a Cult of Personality és az Open Letter (To A Landlord) akkor jó, ha hangosan és a legjobb minőségben szólnak.

Tame Impala – The Slow Rush

Lehet, hogy nem a Tame Impala legkönnyebben megjegyezhető lemeze, de a The Slow Rush tele van állat dalokkal, amik nyilván vinylen szólnak a legjobban. A hónap egyik kötelező vétele.

Nas – The Lost Tapes II

Megint csalunk kicsit, hiszen Nas legutóbbi, kiadatlan dalokkal teli albuma januárban jött ki vinylen, de mivel egy baromi erős lemezről van szó, úgy gondoltuk, szólunk, hogy a legjobb formában is beszerezhető. Olvass róla itt.

Incubus - Light Grenades

Az Incubus 2006-os albuma is kijött vinylen, olyan dalokkal, mint az Anna-Molly, a Dig és a Love Hurts. Kell.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.