Kicsit szétnéztünk a Black Friday-ajánlatok között, és akad néhány, amin nagyon érdemes elgondolkodni.

PSVR

Mennyi? 66.666 Ft

Még a 10 játék előtt egy kicsit csalunk, mivel Black Friday-re a nem annyira játék, viszont sokkal inkább hardver PSVR eléggé olcsó lett, most sátáni összegért, 66.666 Ft-ért lehet a tiéd kamerával és VR Worldsszel. Ennyiért már nem rossz, sőt! Ha megveszed, egy Skyrim VR-t mindenképpen dobj hozzá!

Hol rendeld? Play 24/7

Civilization VI

Platform: PC

Mennyi? 6150 Ft

Ha nincs még meg a CivVI, akkor most behúzhatod PC-re extra akciósan, nem sokkal 6000 Ft felett veheted meg PC-re a hétvégén.

Hol rendeld? Muve

God of War

Platform: PS4

Mennyi? 8890 Ft

Most annyi mindent mondanánk a God of Warról, de pontosan tudod, hogy miről van szó, és ha esetleg nem lenne meg, akkor ez az a nap, amikor meg kell venned. Mese nincs. Az év egyik legjobb játéka meg kell, hogy legyen.

Hol rendeld? Play 24/7

Rainbow Six Siege

Platform: PS4

Mennyi? 3690 Ft

Persze, volt már ingyenes is, de nem örökre, és ennyiért a Rainbow Six Siege nagyjából ajándék.

Hol rendeld? PSN

Spider-Man

Mennyi? 11890 Ft

Platform: PS4

Ha bármilyen okból is halogattad volna a PS4-exkluzív Spider-Man megvásárlását, akkor csak tessék, ennél olcsóbb most jódarabig nem lesz. És persze ha nem mondtuk volna még, kötelező.

Hol rendeld? Play 24/7

Mega Man 11

Platform: PS4

Mennyi? 5890 Ft

Mi teljesen szerelembe estünk a Mega Man 11-gyel, bár egy igazi rohadék, mert nagyon nehéz, ahogy egy Mega Man-játéknak lennie kell. Most hétvégén bagóért adják.

Hol rendeld? Konzolok Szervíze (PS4-verzió / Xbox One-verzió)

Diablo III Eternal Collection

Platform: PS4/XONE

Mennyi? 8999 Ft

Bár most éppen Nintendo Switch-en illik Diablo III-azni, azért ne felejtsük el a remekül sikerült korábbi konzolverziókat sem, főleg nem azok Eternal Collection-kiadását a kiegészítőkkel együtt, ami most elég jó áron van.

Hol rendeld? Play 24/7 (PS4-verzió / Xbox One-verzió)

Gears of War 4

Platform: PC/XONE

Mennyi? 3475 Ft

A Microsoft lenyeste a legutóbbi Gears of War-epizód árait, ami lehet, hogy sokaknak jó hír, mert hátha most jutottatok el oda, hogy végre lett egy jó PC-tek, amin végre végig tudjátok tolni. Ha igen, akkor érdemes beruházni rá, mert most iszonyú olcsó.

Hol rendeld? Microsoft Store

Quantum Break (Timeless Collectors Edition)

Platform: PC

Mennyi? 8799 Ft

Nem rengette meg a világot a Quantum Break, de nagyon sokan szerették. Ha te is, és bírnál egy gyönyörű gyűjtői kiadást belőle, akkor most elég olcsón beszerezheted.

Hol rendeld? Play 24/7

Nioh

Platform: PS4

Mennyi? 5890 Ft

A Nioh-t kihagyni igen nagy bűn lenne, főleg, ha szeretted a Dark Souls-t, mert hasonló alapokra épül, de japán környezetben tépi az idegeidet. De mennyire hálásak voltunk neki, hogy megtette! Nem cseszett fel semmi mostanában? Akkor vedd meg ezt és a Mega Man 11-et, aztán jöhet a Xanax!

Hol rendeld? Play 24/7

Sonic Mania Plus

Platform: PS4

Mennyi? 5990 Ft

A Sonic Mania a legjobb dolog, ami a platformjátékokkal történhetett, olyan szintű visszaugrás a gyerekkorodba, ami szinte nincs is. Ha kihagytad, akkor most a Plus-kiadású Sonic-játék elég olcsón ugorhat be a zsákodba.

Hol rendeld? Konzolok Szervíze

És ezt olvastad már?
Már hárommillió forintért is lehet jegyet venni az új Pókember-mozira