Ahogy mondani szoktuk, van itt minden, mint a búcsúban: Zoltán Erika, Bródy János, UFO, hiphop, avagy ez történt a magyar klipéletben az elmúlt napokban.

OliverFromEarth – Lófejű

„Lófejűnek hívjuk azokat az embereket, akik a fáradtságtól, kedvtelenségtől megnyúlt arccal ugyan, de teszik a dolguk tovább, mert tenni kell.” – magyarázta a címet Patocska Olivér, de ő lehet, hogy nem nézi a BoJack Horsemant.

Zséda – LaLaLaLa (Tandemugrás)

Egyre gyanúsabb, hogy Zséda titokban egy Hegylakó, mert nem nagyon öregszik, az új klipjében, ami akár egy 10 évvel ezelőtti videó is lehetne, épp koncerten lalázik.

The Sign – Rabmadár

A Dalból már ismerheted a The Sign-t, akik most kiadták a Rabmadár klipjét, hogy menjen a tánc. Mehet is hangosan, koncerten lehet ez az igazi!

Bródy János – Tudod, én ott voltam

Bródy mindenhol ott volt, úgyhogy nem lehet átverni a kamuzással. Elhisszük neki, hogy mindent látott már. Főleg, mert ezt hangoztatja bőszen az új klipjében.

Zoltán Erika & Miss Bee feat. Robby D. – Életfogytig szerelem

Ha azt hitted, már nem jöhet új Zoltán Erika & Robby D.-dal, akkor ne most kezdj el lottózni. De ha sejtetted, és azt is láttad, hogy a Bestiák Miss Bee-je is benne lesz, akkor majd ne egy összegben költsd el a nyereményedet.

UFO Update vs. Adam Ajkay – Szerelemdoktor (Hardstyle Edit)

Ehhez most nem is tennénk hozzá semmit. Újra itt a Szerelemdoktor.

Omen - Egy jobb pokol

Az Omen Halálfogytiglan című lemezéről jött erősen motoráztatta klip az Egy jobb pokol című dalhoz. Érdemes kipróbálni az egyik kommentelő ajánlatát, gyorsítsd fel a lejátszást 1,25-re!

Moby Dick - Program

A Moby Dick új klipjében nem a stílus vagy a mondanivaló a meglepő, mert az a szokásos, inkább az, hogy Fankadeli rendezte.

C’monDante – Olyan boldog vagyok

Hegyi Zoltán és Ábrahám Zsolt összeálltak C’monDante néven, és összehoztak egy annyira egyszerű klipet, aminél egyszerűbb alig létezik a világegyetemben, de talán pont ettől működik az Olyan boldog vagyok.

Opitz Barbi – Meddig várjak?

Az X-Faktor 2016-os győztese mindannyiunk kérdését fogalmazza meg a Lánchídon sétálva, csak mi ezt a Lánchídon autóval a dugóban araszolva szoktuk kérdezgetni.

Antal & Day & Bandezan – Változz meg

Irdatlan mennyiségű sör elfogyasztása következik a munkagépek és a panel árnyékában. Nem is lehet mást tenni.

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder