Végre eljött az Argo 2 ideje, de a Halálos iramban 7. része is a vásznakra kerül, utoljára Paul Walkerrel, akinek viszont ez nem elég, annak ott a szuperfelbontású Die Hard. Lesz mit nézni a mozikban áprilisban is.

Keleti nyugalom - A második Marigold Hotel (The Second Best Exotic Marigold Hotel)

Bemutató: április 2.

Egy biztos: Sonny Kapoor (Dev Patel) nem szállodaigazgatónak született, de a Marigold Hotel valahogy mégis működik: idősödő angol lakói megszerették az örök rendetlenséget és felfordulást; élvezik mindazt, ami Dzsaipurban annyira más, mint otthon Angliában volt. De most Sonny házasodni készül: hamarosan elveszi élete nagy szerelmét, Sunainát.

Drágán add az életed (Die Hard)

Bemutató: április 2.

John McClane a házban, a vásznon és újra az életünkben! A Die Hard újra mozikban, ráadásul 4K-ban, nem kell mondanunk, hogy miért kell ott lennie mindenkinek.

Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7)

Bemutató: április 2.

A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán. Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával.

A Lazarus hatás (The Lazarus Effect)

Bemutató: április 9.

Egy csapat végzős diák a halottak újraélesztésével kísérletezik. Amikor sikeresen felélesztenek egy kutyát, a dékán tudomást szerez a jóvá nem hagyott tesztekről és leállítja a kísérleteket és elkobozza a kutatási anyagokat a készített videókkal együtt, amely bizonyítaná, hogy a kísérlet működik. Kétségbeesésükben, hogy évek munkájának eredményeit megmentsék, betörnek saját laboratóriumukba, hogy reprodukálják az eredményeket. De a nagy kapkodásban a csapat egyik tagját megrázza az áram, így ő válik az első emberi tesztalannyá. Azonban, ha valakit visszatér a halálból, az már nem ugyanaz az ember, hanem a megtestesült gonosz.

A pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2)

Bemutató: április 16.

Nem mindig az a kemény, aki nagy, erős és gumibotot hord. Paul (Kevin James) például puha, nem túl eszes és túlságosan is teli van jó szándékkal. Tiszteli a zsarukat és imádja az egyenruhát: de csak egy nagyáruház biztonsági őre. Eddig jutott a rendvédelmi szamárlétrán, és úgy tűnik, nem is nagyon fog már feljebb kapaszkodni. Paul a lányával Las Vegasba utazik, akkor sem a kaszinók érdeklik: egy biztonsági őrök számára szervezet Expón szeretne részt venni. De aki született kétballábas, azzal mindig történik valami. A játékbarlangok csillogó világában még a helyi biztonsági emberek is azt hiszik, sokat érnek - folyton megalázzák és kiröhögik a mackószerű gorillát. Amikor viszont egy csapat szuperveszélyes műkincstolvaj csap le a városra, ki az, aki egyedül szembeszáll velük? Hát persze, hogy az, aki nyilvánvalóan teljesen esélytelen. A pláza ásza.

A 44. gyermek (Child 44)

Bemutató: április 16.

A politikai töltetű thriller az 1953-as sztálini Szovjetunióban játszódik. A titkosrendőrség lelkiismeretes ügynöke, Leo Dimitrov (Tom Hardy) elveszíti beosztását, hatalmát és otthonát is, amikor nem hajlandó feleségét (Noomi Rapace), mint árulót elítélni. Moszkvából vidékre száműzik őket, és Mikhail Nesterov tábornokkal (Gary Oldman) összefogva egy sorozatgyilkos nyomába erednek. Leót az igazság felfedésében pszichopata riválisa, Vaszilij (Joel Kinnaman) akadályozza, aki ragaszkodik ahhoz, hogy "A paradicsomban nincs bűnözés".

Adeline varázslatos élete (The Age of Adeline)

Bemutató: április 16.

A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli el, aki egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. A 20. században a lány egy nagy világkörüli utazásba fog, miközben megőrzi titkát. Azonban találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét.

Hétköznapi vámpírok - A koporsóba zárt felvétel (What We Do In The Shadows)

Bemutató: április 23.

A négy rémes haver, Viago, Deacon, Vadislav és a nyolcezer éves Petyr próbálja megtalálni helyét a modern társadalmunkban, ami nem könnyű feladat, lévén vámpírok. Nap mint nap szembetalálják magukat a divat, a technika és az internet jelentette nehézségekkel. Petyr szemet vet a huszonéves Nickre, és az örök életet kínálja neki. Ám a többiek nincsenek elájulva a kezdő vérszívótól. Amikor Nick barátja, Stu veszélybe kerül, a vámpír megmutatja, hogy bár a szíve hideg és halott, nem jelenti azt, hogy nem érez semmit.

Lámpagyújtogatók

Bemutató: április 23.

Bombaként robbant a hír: egy idegen civilizáció nagy erősségű rádiójeleit észlelték Magyarországon. Maroknyi csapat kapta a megbízást, hogy elkészítsék az emberiség első filmes csillagközi üzenetét egy távoli galaxisba. A nemzetközi űrügynökségeket megkerülve, egy Kondor nevű kétes hírű hazai gyártó sufnituning hordozórakétájával kívánják ezt célba juttatni. Érdemes a szereposztásra nézni; a világ első kultúr sci-fije valódi sztárdömping: 42 ismert és elismert zenész, művész, tudós, kutató, szakember, üzletember és sportoló honfitársunktól várja a végső választ a földi lét alapvető kérdéseire. A Lámpagyújtogatók kategóriát teremt; az Androméda-köd lényei mellett kötelező élmény minden kapaszkodni vágyó földlakónak is. Az emberi(es)ség nagy filmje, popcornfilozofikus, hídverő ügy.

Argo 2

Bemutató: április 30.

Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak. Egy japán szindikátus árnyékembere (Kulka János) balszerencséjére pont Tibiéket bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével. Tibiék vajmi keveset értenek az IT világához, ezért egy számítástechnika tanárt (Bán János) visznek magukkal a lehetetlennek tűnő műveletre. A bajt a roma maffia feje (Nagypál Gábor) fokozza, aki egy régi ügy miatt elégtételt akar venni Tibin. A hajsza során Tibiék mindezeken túl japán bérgyilkosokat és a szlovák hadsereget is magukra haragítják, így az esélyük arra, hogy a nagy zsével Malibu tengerpartjára szökjenek, radikálisan csökken. De aki Tibit alábecsüli, annak annyi. Mert Tibi megoldja okosban.

Bemutató: április 30.

A fiatal Evelyn (Chiara D'Anna) cselédlányként dolgozik egy kastélyban, de rendszeresen elkésik munkából, mire úrnője, Cynthia (Sidse Babett Knudsen) újra és újra szexuálisan megalázza. Ahogy azonban a szadomazochista szerepjáték egyre inkább erotikától túlfűtötté válik, felmerül a kérdés, valójában ki irányít kettejük perverz afférjában: az úrnő vagy a szolgáló?

A hangok (The Voices)

Bemutató: április 30.

Jerry egy igazán kedves fickó, aki némi mentális zavarral küzd. Házi kedvencei igyekeznek őt folyamatosan befolyásolni, ki így, ki úgy. Macskája, Mr. Whiskers a legsötétebb énjét igyekszik előhozni a zavart fiúnak, míg Bosco, a kutyája, igyekszik őt jó irányba terelni.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

A Sony húsvéti ajándéka egy ingyenesen megnézhető Pókverzum-rövidfilm

Már itt is van a Szegény párák rendezője új filmjének első kedvcsinálója

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés