Az évnek ugyan még nincs vége, de visszatekintettünk, és összeszedtünk pár olyan dolgot, amikre simán leguríthatunk egy finom buborékos italt.

A Nemzetközi űrállomásról köszöntöttek minket
Idén teljes jogú tagjai lettünk az ESA-nak, ami az Európai Űrügynökség. Ez alkalomból februárban az olasz asztronauta, Samantha Cristoforetti köszöntötte Magyarországot a világűrből.

Hosszú Katinka nyer
Idén végképp beért az ígéret, Katinka csak azért nem nyerte meg az olimpiát, mert az jövőre lesz. De azon kívül tarolt, ez az ő éve az úszás világában. Kalapot le!

Budapest a világ második legjobb városa
A mérvadó utazási magazin, a Condé Nast internetes szavazása szerint. A magyar főváros több mint 86 ezer szavazatot kapott, alig maradva le a győztes Firenzétől a 25 városból álló listán. Megelőztük Sydneyt, Tokiót, Párizst, Londont, Rómát, stb.

A futsalválogatott kijutott az Európa-bajnokságra
Ami a nagyválogatottnak a következő napokban sikerülhet, az a futsalosoknak már összejött, ráadásul a legszebb az egészben, hogy a románok ellen, gy aztán ott lesznek a szerbiai Eb-n.

Magyar macska a világ legszebbje
Nekünk nem kell sok indok, hogy felkapjunk egy pezsgőspoharat! Novemberben a svédországi Malmőben tartott világkiállításon 47 ország 1955 macskája közül Busy Bee, kék krém burma macsek a lett legszebb a kategóriájában.

A Fradi a világ legjobb formában lévő klubcsapata
Oké, újpestieknek ez nem akkora ok az ivásra, de mindeki más büszke lehet a zöldfehérek teljesítményére. A transfermarkt.de statisztikai kimutatása szerint - a világ összes bajnokságát figyelembe véve - a labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros csapatáé a leghosszabb bajnoki veretlenségi sorozat jelenleg. Az FTC remek szériája tavaly ősz óta tart: az október 4-i, diósgyőri vereség óta Thomas Doll vezetőedző csapata 27 alkalommal nyert, hétszer pedig döntetlent játszott az élvonalban, vagyis 34 találkozón nem talált legyőzőre.

És végül: a magyar nők a legszebbek
Ez bármelyik év bármelyik napjára igaz, szóval emeljük poharunk, hogy ilyen szerencsések vagyunk.

(Fotó: Hivatalos Facebook-oldalak, Felis Hungarica, Fifa.com, Donkó Péter)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát? Gracie édesanyja Penthouse-modell volt…

Tudományos eredmények mozdítják előre az ártalomcsökkentést

További cikkeink a témában
Mi kell ahhoz, hogy a kutyád ne csak boldog legyen, de a legjobb barátoddá is váljon?
Hirdetés